amsterdamn upside down museum, getyourguide, Partner
Andere

Een waar Instagram paradijs 📸

Dit is het grootste interactieve Instagrammuseum van Europa! Bij The Upside Down in Amsterdam maak je de mooiste Insta plaatjes

voor € 24,95 p.p.

Gepubliceerd door
Tigo
17-6-2022
Delen

Ahoy Piraat!

Ben jij toe aan frisse foto's in je feed? Is je Tinder profile pic echt aan vervanging toe of heb je gewoon zin in een funky fotoshoot?

Dan moet je hier echt een keer naartoe! Dit is The Upside Down in Amsterdam, een waar Instagram paradijs met interactieve kamers en hele vette achtergronden voor je foto's.

Highlights

  • 📸 Hier maak je de mooiste Insta foto's
  • ❣️ Het grootste interactieve Instagrammuseum van Europa
  • ⭐️ 25 bijzondere kamers

Reisperiode

juni 2022 - juni 2023

Bestemming

  • Amsterdam

Details

Dit museum in Amsterdam is the place to be! Hier kan jij ongegeneerd flexen met vette fotoachtergronden, even posen met je vrienden in de ballenbak of even lekker gek doen in de club.

The Upside Down is het grootste interactieve Instagrammuseum van Europa met een expositieruimte van maar liefst 1500 vierkante meter.

Er zijn 25 verschillende ruimtes om te ontdekken en om eindeloos veel plaatjes te schieten. Deze plek biedt een unieke mix van museum, pretpark en nachtclub met 'picture-perfect' achtergronden.

In een paar kamers staat alles "Upside Down" waardoor je de gekste foto's kan maken, er is een super grote ballenbak (want ja dat is ook leuk voor grown-ups!), een cafe waar alle hapjes en drankjes uiteraard ook mega Insta-waardig zijn en het is geen echt museum zonder giftshop, dus hier kan je slag slaan voor leuke souvenirtjes en andere leuke hebbedingetjes die je eigenlijk niet nodig hebt. Tot slot kan je in de giftshop ook alvast je mooiste foto's laten afdrukken bij de printing stations.

Een kaartje voor dit Instagram paradijs is al te boeken voor €24,95 per persoon.

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Meer activiteiten in Amsterdam

-

Tags

EuropaAprilAugustusDecemberFebruariJanuariJuliJuniMaartMeiNovemberOktoberSeptemberOnder de 100 euroUniek