Andere
Je kunt meedoen aan een biermarathon!
Delen
Impressions and Other Assets/Schermafbeelding_2021-03-05_om_11.22.02_lykze9

Bier is ook een sport! In België wordt er een biermarathon gehouden met 16 Belgische biertjes en jij kunt je nu aanmelden!

Ahoy Piraat!

We lusten ook weleens een biertje op z'n tijd. Zeker hier en daar een smakelijk speciaalbiertje proeven, daar worden wij wel blij van. Bier drinken is misschien geen sport, maar in België hebben ze er wel een sport van gemaakt. Dit jaar komt er een biermarathon, waarbij je een echte marathon moet lopen, maar dan ook pintjes kunt nuttigen! Ook zeer noodzakelijk natuurlijk!

Details

En dan drink je niet eentje, twee, of drie... maar je kunt weliswaar 16 speciaalbiertjes proeven! Om ze allemaal te proeven moet je wel 42,195 kilometer afleggen waarvoor je wel moet trainen. Ook om 16 Belgische biertjes te proeven zonder dat je over de weg waggelt is een uitdaging, maar het is wel mooi!

Dat is nog niet alles, want ook wordt verwacht dat je een te gekke outfit aandoet! Kom dus lekker verkleed een marathon rennen. Het thema voor volgend jaar wordt dan ook circus, dus ga verkleed als clown, olifant of Bassie en Adriaan!

Gezien dit event afgelopen jaar wegens corona is afgelast, hebben de mensen die zich voor 2020 ingeschreven hebben al een plekje weten te bemachtigen voor dit jaar. Dit neemt niet weg dat er nog plekken zijn. Het event wordt georganiseerd op zondag 29 augustus, dus je hebt nog tijd om te trainen!

De inschrijvingen zijn nu geopend! Met 100% geld-terug garantie als het niet doorgaat.