VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

flixtrain, Adobe
Deze deal is een paar dagen geleden gepubliceerd en kan in de tussentijd zijn veranderd.
Overig

Je kunt nu met de Flixtrein

Superaanbieding met de Flixtrein! Beleef nu steeds meer bestemmingen met de trein vanaf €3,00!

Vanaf € 3 pp

Gepubliceerd door
Pasmaatje·6-12-2023
Opslaan
Delen
MeiJunJulAugSepOktNovDecJanFebMaaApr

Ahoy Piraat!

Heb je weleens van de Flixbus gehoord!? Vast wel. Het zijn namelijk die groene bussen die je door heel Europa brengen voor een laag bedrag. Goedkoop zijn ze zeker, maar toch net iets trager dan de trein. Daar hebben ze natuurlijk bij Flixbus wat op verzonnen. Je kunt namelijk ook steeds vaker kiezen voor de Flixtrein!

Ook als je denkt dat de bus niet comfortabel is, dan is de Flixtrein een geweldige alternatief voor lange afstandsreizen in Duitsland en Zweden. Selecteer één van de routes en ga in plaats van de Flixbus, met de Flixtrein!

Ze hebben nu een promotie, waarbij je voor sommige trajecten slechts €3,00 betaalt in de maanden januari tot en met maart! Check snel je data en boek.

Wil jij nog meer deals zien? Download onze app om sneller op de hoogte te zijn van de beste deals!

Nooit meer een deal missen? Meld je aan voor onze WhatsApp-service en ontvang de allerbeste aanbiedingen direct op je telefoon!

Highlights

Milieuvriendelijk

Details

Het werkt in principe net zoals de Flixbus, je boekt online een ticket. Je stapt op en de trein brengt je op jouw eindbestemming. Het is uiterst gemakkelijk om je ticket te wijzigen en ze bieden een soepele reis, wat in deze tijden extra fijn is!

Welke lijnen zijn er?

Op dit moment rijden ze nog niet in Nederland. Ze rijden alleen nog maar in Duitsland en sinds kort ook in Zweden tussen Göteborg en Stockholm.

In Duitsland zijn er de volgende lijnen:

  • Berlijn - Stuttgart/Basel

  • Berlijn - Wiesbaden

  • Hamburg - Stutgart

  • Hamburg - Keulen

  • Dresden/Leipzig (via Berlijn en Keulen) - Aken

  • Hamburg - Leipzig

Daar houdt het niet op. Er zijn ook veel tussenliggende steden waar jij kunt opstappen. Enkele voorbeelden zijn Hannover, Dortmund, Keulen, Düsseldorf, Neurenberg, Leipzig en ga zo maar door. Ook zijn er opstapplaatsen zoals Aken, Osnabrück, Bremen en Münster, die dichtbij de Nederlandse grens liggen.

Wat kost de Flixtrein?

Je zult waarschijnlijk denken dat de trein een stuk duurder zal zijn dan de bus, maar dat is niet zo. Doordat ze ook meer mensen kunnen vervoeren, blijft de prijs gelukkig laag! Daarnaast zijn er veel dagelijkse routes waar je gebruik van kunt maken

Prijzen zijn al mogelijk vanaf €3 en dan praten we niet over één enkel treinstation, maar ook bijvoorbeeld van Keulen naar Berlijn is een enkele reis te boeken vanaf €14,99!

Duurzaam reizen

Een mooi streven van de Flixtrein is dat de reis klimaatneutraal is. De reis bestaat voor 100% uit duurzame energie.

Voorbeelden: Hamburg - Berlijn

Voorbeelden: Dortmund - Berlijn

Voorbeelden: Münster - Essen

Voorbeelden: Keulen - Dortmund

Voorbeelden: Aken - Keulen

Voorbeelden: Darmstadt - Frankfurt

Voorbeelden: Freiburg - Basel

Reismap in Duitsland

Check alle aanbiedingen:

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Tags

TreinSinglereizen
Een juridisch probleem melden