VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

bamberg, Bavaria, bayern
Deze deal is een paar dagen geleden gepubliceerd en kan in de tussentijd zijn veranderd.
Overig

Knallende deal naar Bamberg!

Ontdek het leukste stadje van Duitsland: Bamberg met de trein vanaf €37,90 per enkele reis!

Vanaf € 37,90 pp

Gepubliceerd door
Pasmaatje·27-11-2022
Opslaan
Delen
JunJulAugSepOktNovDecJanFebMaaAprMei

Ahoy Piraat!

Weet je welke stad de grootste brouwerijdichtheid van de wereld heeft? Nou, dat is het plaatsje Bamberg, in het noorden van Beieren. Op het gebied van bier begeef jij je in een waar Walhalla. Vergeet ook zeker niet Rauchbier te proberen! Of het lekker is, is een ander verhaal, maar het is het meest unieke biertje die je kunt vinden. Persoonlijk vind ik het nogal naar spek smaken, maar sommigen vinden dit biertje oprecht lekker!

Genoeg over bier, want deze deal gaat over de trein. Je kunt namelijk ontzettend goedkoop via NS International een treinticket boeken naar deze stad. Als voorbeeldvertrekstation hebben we Amsterdam Centraal aangegeven, maar je kunt vanaf elk Nederland's station afreizen naar Bamberg.

De reis kan binnen 8 uur en is al te boeken vanaf slechts €37,90! Let wel op dat hoe verder je van tevoren boekt, hoe goedkoper de tickets. Je kunt ze boeken voor de periode tot en met volgend jaar mei!

Details

Voorbeeldtreinreis: Amsterdam - Bamberg

Voorbeelddata: 3 mei 2023 (klik op de screenshot om meer data te vinden)

Er is nog veel data beschikbaar t/m volgend jaar mei. Je kunt deze treinreis boeken, waarbij je gedurende veel dagen kunt profiteren van deze prijs. Let wel op dat hoe vroeger je van tevoren boekt, hoe meer kans je hebt dat de treintickets voor dit bedrag kunt krijgen.

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Tags

TreinSinglereizenWeekend
Een juridisch probleem melden