VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Building, City, Downtown
Deze deal is een paar dagen geleden gepubliceerd en kan in de tussentijd zijn veranderd.
Overig

Met de directe trein naar Frankfurt am Main

Met de directe trein naar het moderne Frankfurt am Main voor maar €32,90

Vanaf € 32,90 pp

Gepubliceerd door
Pasmaatje·6-5-2024
Opslaan
Delen
MeiJunJulAugSepOktNovDecJanFebMaaApr

Ahoy Piraat!

Met de trein kan jij ook voordelig naar Frankfurt am Main. Misschien het meest bekend vanwege het zakelijke en financiële centrum van Duitsland, maar deze stad heeft meer te bieden. Lekkere biertjes, een prachtige Altstadt en veel wolkenkrabbers. Je beleeft het via NS International met de directe trein vanaf €32,90 vanaf Amsterdam.

Met overstappen kan het al een stuk voordeliger! Je hebt een ticket met overstappen al vanaf €27,90 en onder andere vanaf Venlo betaal jij maar €19,90 met overstappen. Je kunt deze treintickets al boeken voor de periode tot en met 6 maanden van tevoren, waardoor er altijd wel data te vinden is voor je stedentripje naar het Manhattan van Duitsland.

Highlights

Milieuvriendelijk
Beschikbare data
Te boeken t/m 6 maanden van tevoren
Betrouwbare reisaanbieder
Je boekt via NS International
Directe trein
Directe trein vanaf Amsterdam, Utrecht & Arnhem

Details

Voorbeeldtreinreis: Amsterdam - Frankfurt am Main

Voorbeelddata: 18 juni (klik op de screenshots om meer data te vinden)

De prijs van €32,90 is de laagste prijs die we gevonden hebben. Er zijn veel data te vinden voor de periode tot en met 6 maanden van tevoren. Let wel op dat hoe verder je van tevoren boekt. Hoe goedkoper de treintickets zijn.

Er is nog veel data beschikbaar t/m 6 maanden van tevoren. Je kunt deze treinreis voor deze prijs op veel verschillende dagen boeken.

De directe trein

Bij deze internationale treinreis geldt, hoe eerder je boekt, hoe goedkoper het vaak is. In het voorbeeld wordt er uitgegaan van een vertrek vanaf Amsterdam Centraal, maar je kunt elk ander station in Nederland selecteren zonder een meerprijs. De rechtstreekse trein vertrekt vanaf Amsterdam en stopt in meerdere steden namelijk:

  • Utrecht Centraal

  • Arnhem Centraal

Accommodatie

Als je naar Frankfurt am Main gaat, wil je natuurlijk een fijn onderkomen hebben. Iedereen heeft daarin een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer je voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Check alle aanbiedingen:

Impressie

Tags

TreinSinglereizenWeekendEco toerisme EuropaOnder de 100 euroZomervakantieOnder de 1000 euroOnder de 2000 euroOnder de 500 euro
Een juridisch probleem melden