VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Architecture, Boat, Building
Deze deal is een paar dagen geleden gepubliceerd en kan in de tussentijd zijn veranderd.
Overig

Met de directe trein naar Keulen

Met de directe trein naar Keulen slechts €19,90! Nog steeds voordelig tijdens carnaval 🎉

Vanaf € 19,90 pp

Gepubliceerd door
Pasmaatje·19-1-2024
Opslaan
Delen
JunJulAugSepOktNovDecJanFebMaaAprMei

Ahoy Piraat!

Supersnel naar Keulen, dat wil je wel! Ontdek nu bruisend Keulen met haar imposante kathedraal. Je hebt nu een enkele treinreis voor maar €19,90 per persoon. Een retourtje kost €39,80 Voor dit bedrag heb je een directe treinticket naar Keulen vanaf Amsterdam.

Het is ook mogelijk om vanaf Utrecht en Arnhem op te stappen op deze trein voor deze prijs. Indien je vanaf een ander station wilt vertrekken, dat kan natuurlijk ook! Je kunt deze treinticket boeken tot en met 6 maanden van tevoren en er zijn vele data beschikbaar voor dit bedrag, maar jij wilt natuurlijk even een fuifje hebben tijdens carnaval! Je boekt het nog steeds voordelig via NS International.

Er gaan meerdere directe treinen naar Keulen per dag. Kies een tijdstip wat voor jou handig is en boek voordelig jouw treinreis 🎉

Highlights

Milieuvriendelijk
Beschikbare data
Te boeken t/m 6 maanden van tevoren
Betrouwbare reisaanbieder
Je boekt via NS International
Directe trein
Directe trein vanaf Amsterdam, Utrecht & Arnhem

Details

Voorbeeldtreinreis: Amsterdam - Keulen

Voorbeelddata: vrijdag 9 februari (klik op de screenshots om meer data te vinden)

De prijs van €19,90 per enkele treinreis voor vrijwel elke dag te vinden tot en met 10 december. Selecteer jouw treinstation die het meest dichtbij is, om de snelste vertrektijden te vinden naar Keulen.

Er is nog veel data beschikbaar t/m 6 maanden van tevoren. Je kunt deze treinreis boeken waarbij je gedurende veel dagen kunt profiteren van deze prijs.

De directe trein

Bij deze internationale treinreis geldt, hoe eerder je boekt, hoe goedkoper het vaak is. In het voorbeeld wordt er uitgegaan van een vertrek vanaf Amsterdam Centraal, maar je kunt elk ander station in Nederland selecteren zonder een meerprijs. De rechtstreekse trein vertrekt vanaf Amsterdam en stopt in meerdere steden namelijk:

  • Utrecht Centraal

  • Arnhem Centraal

Accommodatie

Als je naar Keulen gaat, wil je natuurlijk een fijn onderkomen hebben. Iedereen heeft daarin een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer je voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement.

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Impressie

Tags

TreinSinglereizenWeekendEco toerisme EuropaOnder de 100 euroZomervakantie
Een juridisch probleem melden