Impressions and Other Assets/zz_trein_puxjgb
Andere

Met de directe trein naar Keulen

Met de directe trein naar het bruisende Keulen: enkele treinticket voor slechts €19,90

vanaf € 19,90 p.p.

Gepubliceerd door
Pasmaatje·14-8-2022
Delen

Ahoy Piraat!

Supersnel naar Keulen, dat wil je wel! Je hebt nu een enkele treinreis voor maar €19,90 per persoon. Voor dit bedrag heb je een directe treinticket naar Keulen vanaf Amsterdam.

Het is ook mogelijk om vanaf Utrecht en Arnhem op te stappen op de directe trein. Indien je vanaf een ander station wilt vertrekken, dat kan natuurlijk ook! Je kunt deze treinticket boeken tot en met december en er zijn vele data beschikbaar voor dit bedrag! Je boekt het via NS International.

Ontdek nu bruisend Keulen met haar imposante kathedraal. Misschien wil je wel carnavallen in deze heerlijke stad! Je hoeft je dan geen zorgen te maken wie de bob is!

Highlights

  • 💚 Duurzaam met de directe trein
  • 📚 Je boekt via NS International
  • 🇩🇪 Ontdek bruisend Keulen
  • 🚂 Met de directe trein vanaf Amsterdam, Utrecht en Arnhem
  • 📆 Te boeken voor nu tot en met december

Reisperiode

augustus 2022 - december 2022

Details

Voorbeeldtreinreis: Amsterdam - Keulen

Voorbeelddata: 29 augustus (klik op de screenshots om meer data te vinden)

De prijs van €19,90 per enkele treinreis voor vrijwel elke dag te vinden tot en met 6 maanden voor vertrek. Selecteer jouw treinstation die het meest dichtbij is, om de snelste vertrektijden te vinden naar Keulen.

Er is nog veel data beschikbaar t/m december 2022. Je kunt deze treinreis boeken waarbij je gedurende veel dagen kunt profiteren van deze prijs.

De directe trein

Bij deze internationale treinreis geldt, hoe eerder je boekt, hoe goedkoper het vaak is. In het voorbeeld wordt er uitgegaan van een vertrek vanaf Amsterdam Centraal, maar je kunt elk ander station in Nederland selecteren zonder een meerprijs. De rechtstreekse trein vertrekt vanaf Amsterdam en stopt in meerdere steden namelijk:

  • Utrecht Centraal

  • Arnhem Centraal

Accommodatie

Als je naar Keulen gaat, wil je natuurlijk een fijn onderkomen hebben. Iedereen heeft daarin een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer je voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Impressie

Tags

TreinSinglereizenWeekendEco toerisme SeptemberOktoberNovemberDecemberEuropaOnder de 100 euro