train
Andere

Met de Thalys naar Disneyland!

Nieuw! Met de Thalys direct naar Disneyland® Paris voor slechts €35 in slechts 3 uur & 50 minuten

vanaf € 35 p.p.

Gepubliceerd door
Pasmaatje·22-11-2022
Delen

Ahoy Piraat!

Er was eens een schitterende trein, in een land hier nog niet zover vandaan. Met deze magische trein schiet het landschap aan je voorbij. De trein, genaamd Thalys, weet wel wat snelheid is. Vertrekkend van Amsterdam ga je via het land van de wafels naar de stad van de liefde, om vervolgens in een sprookjeswereld terecht te komen.

Op deze manier reis je direct vanaf Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen of Brussel direct naar de poorten van Disneyland en dat kan dus snel. Zo snel dus dat je slechts in 3:50 uur vanaf Amsterdam in Disneyland staat. Dit traject is zelfs nieuw en rijdt nog maar een paar maanden!

Bovendien kan het goedkoop, want je beleeft deze treinreis voor maar €35 per enkele rit, wat ontzettend goedkoop is. De trein is te boeken tot en met ongeveer 3 maanden van tevoren.

Volg je ons al op Instagram? Check onze prachtige Instagrampagina nu!

Highlights

  • 💚 Duurzaam met de directe trein
  • 📚 Je boekt via NS International
  • ⏳ In 3:50 uur vanaf Amsterdam in Disneyland® Paris
  • 🚂 Met de Thalys naar Disneyland® Paris
  • 🇫🇷 Reis nog nooit zo comfortabel naar Disneyland® Paris
  • 📆 Te boeken voor de periode tot en met februari

Reisperiode

oktober 2022 - februari 2023

Details

Voorbeeldtreinreis: Amsterdam - Disneyland® Paris

Voorbeelddata: maandag 20 februari (klik op de screenshot om meer data te vinden, ook voor de terugreis te boeken voor dit bedrag)

Je kunt op dit moment boeken tot en met maart, echter zijn er enkele data in januari, februari en maart te vinden voor dit bedrag van slechts €35.

Thalys

De treinreis wordt meestal uitgevoerd door de Thalys, maar je boekt via NS International. Deze snelle treinverbinding zorgt ervoor dat je Disneyland® Paris in slechts een paar uurtjes kunt bereiken. Naast Amsterdam Central kan je ook op onder andere de stations opstappen: Schiphol, Rotterdam Centraal, Antwerpen en Brussels Midi.

Ook is het mogelijk om vanaf andere stations in Nederland te reizen. Vanaf Brussel is het nog maar iets meer dan een uur met de Thalys naar Disneyland® Paris. Wees wel op tijd met boeken, want de prijzen zullen snel stijgen.

Accommodatie

Als je naar Disneyland® Paris gaat, wil je natuurlijk een fijn onderkomen hebben. Iedereen heeft daarin een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer je voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement.

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Impressie

Tags

TreinWeekendSinglereizenEco toerisme DecemberDisneylandJanuariFebruariMaart