VakantiePiraten
Profile
train
Overig

Met de Thalys naar Disneyland!

Met de Thalys direct naar Disneyland® Paris voor slechts €35 in slechts 3 uur & 33 minuten

vanaf € 35 p.p.

Gepubliceerd door
Pasmaatje·13-9-2023
Opslaan
Delen
JanFebMaaAprMeiJunJulAugSepOktNovDec

Ahoy Piraat!

We zijn genomineerd voor Website van het jaar 2023 en we willen heel graag winnen! Stemmen kost slechts een minuutje en je kunt prachtige prijzen winnen. Vergeet niet je stem per mail te bevestigen (check je spamfolder). Je kunt stemmen tot en met 20 oktober.

STEM OP VAKANTIEPIRATEN

--

Er was eens een schitterende trein, in een land hier nog niet zover vandaan. Met deze magische trein schiet het landschap aan je voorbij. De trein, genaamd Thalys, weet wel wat snelheid is. Vertrekkend van Amsterdam ga je via het land van de wafels naar de stad van de liefde, om vervolgens in een sprookjeswereld terecht te komen.

Op deze manier reis je direct vanaf Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen of Brussel direct naar de poorten van Disneyland en dat kan dus snel. Zo snel dus dat je slechts in 3:33 uur vanaf Amsterdam in Disneyland staat.

Bovendien kan het goedkoop, want je beleeft deze treinreis voor maar €35 per enkele rit, wat ontzettend goedkoop is. De trein is te boeken voor de periode tot en met januari 2024.

Volg je ons al op Instagram? Check onze prachtige Instagrampagina nu!

Highlights

Directe trein

Details

Voorbeeldtreinreis: Amsterdam - Disneyland® Paris

Voorbeelddata: za 16 december 2023 (klik op de screenshot om meer data te vinden, ook voor de terugreis te boeken voor dit bedrag)

Je kunt op dit moment boeken tot en met januari 2024, echter zijn er enkele data in december en januari te vinden voor dit bedrag van slechts €35. Daarnaast reis je vaak tegen een kleine meerprijs.

Thalys

De treinreis wordt meestal uitgevoerd door de Thalys, maar je boekt via NS International. Deze snelle treinverbinding zorgt ervoor dat je Disneyland® Paris in slechts een paar uurtjes kunt bereiken. Naast Amsterdam Central kan je ook op onder andere de stations opstappen: Schiphol, Rotterdam Centraal, Antwerpen en Brussels Midi.

Ook is het mogelijk om vanaf andere stations in Nederland te reizen. Vanaf Brussel is het nog maar iets meer dan een uur met de Thalys naar Disneyland® Paris. Wees wel op tijd met boeken, want de prijzen zullen snel stijgen.

Accommodatie

Als je naar Disneyland® Paris gaat, wil je natuurlijk een fijn onderkomen hebben. Iedereen heeft daarin een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer je voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement.

Website van het jaar 2023

Impressie

Tags

TreinWeekendSinglereizenEco toerisme Disneyland