Architecture, Building, City
Andere

Lekker met de trein naar Hamburg

Met de trein naar het bruisende Hamburg voor maar €32,90 per enkele treinreis

vanaf € 32,90 p.p.

Gepubliceerd door
Pasmaatje
19-5-2022
Delen

Ahoy Piraat!

Het prachtige Hamburg is verrassend dichtbij met de trein. Je kunt nu met de trein vanaf Amsterdam (of vanaf elk ander Nederland's station) reizen naar deze grote stad in het noorden van Duitsland.

Met nog een prachtige stadskern hoef jij je hier niet te vervelen. Vergeet in de avonduren niet om even langs de legendarische Reeperbahn te gaan!

Voor slechts €32,90 heb je al een enkele reis te pakken via NS International. Je hoeft dan slechts 1 keer over te stappen. Deze treintickets zijn te boeken t/m november dus ook tijdens de vakanties & weekenden, maar je moet er wel op tijd bij zijn!

Highlights

  • 💚 Duurzaam met de directe trein
  • 📚 Je boekt via NS International
  • 📆 Te boeken voor nu tot en met december
  • 🚂 Met de trein naar Hamburg
  • 🇩🇪 Ontdek één van de grootste steden van Duitsland

Reisperiode

mei 2022 - november 2022

Details

Voorbeeldtreinreis: Amsterdam - Hamburg

Voorbeelddata: Maandag 05 september (klik op de screenshot om meer data te vinden)

De prijs van €32,90 per enkele treinreis voor vrijwel elke dag te vinden tot en met 6 maanden voor vertrek. Selecteer jouw treinstation die het meest dichtbij is, om de snelste vertrektijden te vinden naar Hamburg Hauptbahnhof. De goedkoopste treintickets zijn vanaf €27,90, maar die treinreizen zijn met extra overstappen.

Er is nog veel data beschikbaar t/m november. Per dag kan het varieren wat de goedkoopste tickets zijn, al zijn de tickets vrijwel elke dag te krijgen vanaf €32,90 (met uitzondering van last minute). Zelfs tijdens de weekenden & vakanties!

De reis met de Deutsche Bahn

Bij deze internationale treinreis geldt, hoe eerder je boekt, hoe goedkoper het vaak is. In het voorbeeld wordt er uitgegaan van een vertrek vanaf Amsterdam Centraal, maar je kunt elk ander station in Nederland selecteren zonder een meerprijs.

Accommodatie

Als je naar Hamburg gaat, wil je natuurlijk een fijn onderkomen hebben. Iedereen heeft daarin een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer je voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Impressie

Tags

TreinZomerSinglereizenWeekend