VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Architecture, Building, Byzantine architecture
Deze deal is een paar dagen geleden gepubliceerd en kan in de tussentijd zijn veranderd.
Overig

Met de trein naar Istanboel

WOW! Maak een bijzondere treinreis naar Istanboel met slechts 2x overstappen voor maar €89,90

Vanaf € 89,90 pp

Gepubliceerd door
Pasmaatje·7-8-2022
Opslaan
Delen

Ahoy Piraat!

Voor slechts €89,90 heb je al een schitterende reis met de trein naar Istanboel! Wist je dat je vanaf Amsterdam, Utrecht of Arnhem met de directe trein naar Wenen kunt? Vanaf daar kan je direct naar Boekarest en dan zelfs naar Istanboel!

Deze bruisende stad biedt heerlijke bazaars en andere bruisende markten, een prachtig uitgaansgebied en vooral ontzettend veel bezienswaardigheden.

Met drie treinen kan je dus in deze stad zijn. Je reist met drie nachttreinen die dagelijks rijden. Alleen in Boekarest is een extra overnachting nodig.

Details

1. Amsterdam - Wenen voor €29,90

2. Wenen - Boekarest voor €40

3. Boekarest - Istanboel voor €20

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Impressie

Tags

TreinSinglereizenWeekend
Een juridisch probleem melden