VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Boat, Capital Region, Copenhagen
Deze deal is een paar dagen geleden gepubliceerd en kan in de tussentijd zijn veranderd.
Overig

Met de trein naar Kopenhagen

Snel met de trein naar Kopenhagen! Een enkele treinreis kost slechts €56,90!

Vanaf € 56,90 pp

Gepubliceerd door
Pasmaatje·2-4-2024
Opslaan
Delen
MeiJunJulAugSepOktNovDecJanFebMaaApr

Ahoy Piraat!

Duurzaam naar Kopenhagen is mogelijk, maar dat was altijd duur. Nou daar brengen wij veranderingen in. Althans, we hebben goedkope treinkaartjes gevonden naar de Deense hoofdstad. Blijft altijd bijzonder om de woorden goedkoop en Kopenhagen in één zin te zien, maar het kan. Je betaalt voor een enkele treinreis maar €56,90!

We rekenen het voorbeeld vanaf Amsterdam, maar je kan vanaf elk Nederlands station opstappen en je kunt boeken tot en met september. Zo ben je verrassend voordelig op reis! Zo ben je ook voordelig uit in de zomervakantie als je nu boekt. Er zijn namelijk nog veel data beschikbaar!

Volg je ons al op Instagram? Check hier onze prachtige Instagrampagina!

Nooit meer een deal missen? Meld je aan voor onze WhatsApp-service en ontvang de allerbeste aanbiedingen direct op je telefoon!

Highlights

Milieuvriendelijk
Betrouwbare reisaanbieder
Je boekt via NS International
Singlereis
Beschikbare data
Te boeken voor nu t/m augustus (ook voor de zomer)

Details

Voorbeeldtreinreis: Amsterdam - Kopenhagen

Voorbeelddata: vrijdag 10 mei (klik op de screenshot om meer data te vinden)

De prijs van €56,90 per enkele treinreis is te boeken voor de periode t/m september. Selecteer jouw treinstation die het meest dichtbij is, om de snelste vertrektijden te vinden naar Kopenhagen. Je hoeft volgens het voorbeeld 3x over te stappen, zowel in Osnabrück, Munster en in Hamburg. Dit kan soms variëren.

Let op, prijzen kunnen dagelijks verschillen. Hoe vroeger je boekt, hoe meer kans je hebt om voor een lagere prijs te kunnen reizen.

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Check alle aanbiedingen:

Check je verblijf

-

Check leuke activiteiten

-

Impressie

Tags

TreinSinglereizenWeekendEuropaOnder de 100 euroEco toerisme
Een juridisch probleem melden