Europe, Switzerland, Zurich
Andere

Met de trein naar Zürich

Boek de nachttrein naar het Zwitserse Zürich! Directe trein nu vanaf slechts €37,90!

vanaf € 37,90 p.p.

Gepubliceerd door
Pasmaatje·6-6-2022
Delen

Ahoy Piraat!

Het wordt steeds gekker! Afgelopen jaar werd Nederland weer aangesloten op het Europese nachttreinentraject nadat we de laatste verbindingen een aantal jaren geleden verloren hadden. Nu hebben we weer een aantal prachtige routes, waaronder naar Zürich!

Wij dachten daarmee alles al gezien te hebben, maar niks is minder waar. Er vertrekt elke avond een trein vanaf Amsterdam naar Zürich. Deze trein vertrekt dan om 20:30 uur vanaf Amsterdam en duurt 11 uur en 35 minuten. Je kunt dan uitgerust aan om 08:05 in Zürich.

Je kunt deze treinreis nu boeken via NS International en de eerste data zijn al boekbaar vanaf €37,90 per enkele treinreis. Deze treinreis is te boeken voor de periode tot en met december.

Highlights

  • 💚 Duurzaam met de directe trein
  • 📚 Je boekt via NS International
  • 🚂 Met de directe nachttrein naar Zürich
  • 📆 Te boeken voor de periode t/m december

Reisperiode

juni 2022 - december 2022

Details

Voorbeeldtreinreis: Amsterdam - Zürich

Voorbeelddata: vrijdag 07 oktober (klik op de screenshots om meer data te vinden)

De directe trein

Bij deze internationale treinreis geldt, hoe eerder je boekt, hoe goedkoper het vaak is. In het voorbeeld wordt er uitgegaan van een vertrek vanaf Amsterdam Centraal, maar je kunt elk ander station in Nederland selecteren zonder een meerprijs. De rechtstreekse trein vertrekt 1x per dag vanaf Amsterdam en stopt in:

  • Utrecht

  • Arnhem

Accommodatie

Als je naar Zürich gaat, wil je natuurlijk een fijn onderkomen hebben. Iedereen heeft daarin een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer je voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement.

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Impressie

Tags

TreinSinglereizenWeekend