VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Europe, Switzerland, Zurich
Deze deal is verlopen.
Overig

Met de trein naar Zürich

Boek de nachttrein naar het Zwitserse Zürich! Directe trein te boeken t/m juli 2024 vanaf slechts €39,90!

Vanaf € 39,90 pp

Gepubliceerd door
Pasmaatje·26-1-2024
Opslaan
Delen
JulAugSepOktNovDecJanFebMaaAprMeiJun

Ahoy Piraat!

De afgelopen jaren waren enorm succesvol om weer met de trein te reizen. Zo kan je sinds twee jaar weer naar Wenen en München via de nachttrein. Vorig jaar is daar ook Zürich bijgekomen en dat scheelt weer een hotelovernachting in het dure Zürich.

Er vertrekt elke avond een trein vanaf Amsterdam naar Zürich. Deze trein vertrekt dan om 20:28 uur vanaf Amsterdam en duurt 11 uur en 52 minuten. Je kunt dan uitgerust aan om 08:20 in Zürich.

Je kunt deze treinreis nu boeken via NS International en de eerste data zijn al boekbaar vanaf €39,90 per enkele treinreis. Een retour heb je al voor maar €79,80. Deze treinreis is te boeken voor de periode tot en met juli 2024.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste reisdeals in je inbox!

Highlights

Milieuvriendelijk
Beschikbare data
Te boeken t/m 6 maanden van tevoren
Directe trein
Vanaf Amsterdam, Utrecht & Arnhem, anders overstap
Betrouwbare reisaanbieder
Je boekt via NS International
Singlereis
Mogelijk als singlereis te boeken

Details

Voorbeeldtreinreis: Amsterdam - Zürich

Voorbeelddata: 16 november (klik op de screenshots om meer data te vinden)

Een retour met de directe trein is voor hetzelfde bedrag mogelijk. Je vertrekt dan vrijdag 10 mei en pakt de nachttrein maandag weer terug.

Je kunt boeken t/m 6 maanden van tevoren. Deze treinreis is als voorbeeld. Let wel op dat hoe verder van tevoren je boekt, hoe goedkoper deze treintickets zullen zijn.

De directe trein

Bij deze internationale treinreis geldt, hoe eerder je boekt, hoe goedkoper het vaak is. In het voorbeeld wordt er uitgegaan van een vertrek vanaf Amsterdam Centraal, maar je kunt elk ander station in Nederland selecteren zonder een meerprijs. De rechtstreekse trein vertrekt 1x per dag vanaf Amsterdam en stopt in:

  • Utrecht

  • Arnhem

Accommodatie

Als je naar Zürich gaat, wil je natuurlijk een fijn onderkomen hebben. Iedereen heeft daarin een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer je voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement.

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Check alle aanbiedingen:

Impressie

Tags

TreinSinglereizenWeekendOnder de 100 euroEco toerisme Stedentrip
Een juridisch probleem melden