VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Bay, beach, Boat
Overig

Met Eurostar Sun naar Zuid-Frankrijk

Nu te koop voor juli & augustus: directe trein naar Zuid-Frankrijk vanaf slechts €94 met de Eurostar Sun

Vanaf € 94 pp

Gepubliceerd door
Pasmaatje·23-4-2024
Opslaan
Delen
AprMeiJunJulAugSepOktNovDecJanFebMaa

Ahoy Piraat!

Met Eurostar Sun naar Zuid-Frankrijk, het kan en het mag! Een heerlijk alternatief waarbij je razendsnel de Côte d'Azur bereikt. Je boekt het eenvoudig via NS International. Goed om te weten dat deze trein slechts eenmaal per week rijdt (heen/terug) en alleen voor de maanden juli en augustus. Hierdoor heb je de perfecte reis in handen! Let wel op, want de goedkoopste tickets zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wil jij nog meer deals zien? Download onze app om sneller op de hoogte te zijn van de beste deals!

Highlights

Milieuvriendelijk
Familievriendelijk
Directe trein
Direct vanaf Amsterdam & Rotterdam, Antwerpen

Details

Voorbeeldtreinreis: Amsterdam - Marseille

Voorbeelddata: zaterdag 31 augustus (klik op de screenshot om meer data te vinden). Deze trein vertrekt elke zaterdag in de zomervakantie (juli / augustus). Je kunt vanaf station opstappen, er komt dan slechts een paar euro extra bij voor een combinatieticket).

Eurostar

De treinreis wordt meestal uitgevoerd door de Thalys, maar je boekt via NS International. Deze snelle treinverbinding zorgt ervoor dat je Marseille in slechts een paar uurtjes kunt bereiken. Naast Amsterdam Central kan je ook op onder andere de stations opstappen: Schiphol, Rotterdam Centraal, Antwerpen en Brussels Midi.

Ook is het mogelijk om vanaf andere stations in Nederland te reizen. Wees wel op tijd met boeken, want de prijzen zullen snel stijgen. Op dit moment is er beperkte goedkope data beschikbaar. De directe trein naar Marseille is alleen voor de zomermaanden te boeken.

  • 6.45 uur - Amsterdam Centraal

  • 7.04 uur - Schiphol

  • 7.28 uur - Rotterdam Centraal

  • 8.06 uur - Antwerpen Centraal

  • 9.00 uur - Brussel-Zuid (Midi)

  • 12.35 uur - Valence

  • 13.10 uur - Avignon

  • 13.33 uur - Aix-en-Provence

  • 13.48 uur - Marseille St. Charles

Accommodatie

Als je naar Marseille gaat, wil je natuurlijk een fijn onderkomen hebben. Iedereen heeft daarin een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer je voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement.

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Impressie

Tags

TreinWeekendSinglereizenZomerZomervakantieEuropaOnder de 100 euro
Een juridisch probleem melden