Andere
Of je worst lust?!
Delen
Bratwursthotel

Dit hotel is de WURST!! In Duitsland kan je in een heus Bratwursthotel overnachten (niet geschikt voor vegetariërs!)

Ahoy!

Ben jij vegetariër of vegan? Klik dan snel weg! Dit hotel is namelijke de "wurst" nightmare voor iedereen die geen vlees eet. In Duitsland (dit kan ook alleen in Duitsland) staat een hotel met volledige bratwurst inrichting. Zo is er bratwurstbehang, worstenzeep, kussens de vorm van worst en zelfs worst aan de muur.

Check hieronder het filmpje voor een kijkje in dit bijzondere hotel:

Details

Dit hotel is te vinden in het kleine plaatsje Georgensgmünd in Beieren, in het zuiden van Duitsland. Hier had een lokale slager het briljante idee om z'n slagerij uit te breiden met een bijpassend hotel en restaurant.

Er zijn 7 verschillende kamers in dit hotel met uiteraard allemaal een worsten thema. Ook geniet je elke ochtend van een heerlijk ontbijtje met natuurlijk verschillende soorten vleesbeleg van de slager. En je kan gewoon niet naar huis zonder de Fränkische worsten te proberen!

Dus maak je klaar voor een weekendje worsten eten, worsten knuffelen en worsten bewonderen in dit speciale hotel in Duitsland! Check hieronder de boekingsmogelijkheden voor dit worstenparadijs.

Boek dit hotel:

Wil jij in de zomervakantie verblijven in dit bijzondere Bratwursthotel? Dit hotel staat gewoon op Booking.com en kost €51,50 per persoon voor een heerlijke overnachting inclusief ontbijt in de zomervakantie. Er is veel beschikbaarheid in dit worstenparadijs, dus zoek een geschikte datum en boek deze bijzondere overnachting!

Voorbeeldovernachting: 25 t/m 26 juli

Partner Link bookingcom_nl_accommodations_affiliate

Tags

Uniek