VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Family, Kids, Train
Deze deal is verlopen.
Overig

Onbeperkt met de trein door 33 landen

Reis onbeperkt met de trein door 33 landen met deze pas

vanaf € 258 p.p.

Gepubliceerd door
Pasmaatje·18-9-2023
Opslaan
Delen
AprMeiJunJulAugSepOktNovDecJanFebMaa

Ahoy Piraat!

We zijn genomineerd voor Website van het jaar 2023 en we willen heel graag winnen! Stemmen kost slechts een minuutje en je kunt prachtige prijzen winnen. Vergeet niet je stem per mail te bevestigen (check je spamfolder). Je kunt stemmen tot en met 20 oktober.

STEM OP VAKANTIEPIRATEN

Een droom van velen is om ooit te gaan Interrailen. Europa doorkruisen met de trein is ontzettend makkelijk gemaakt door zo'n pas aan te schaffen waarmee je een aantal prachtige steden kunt verkennen. Hoe gek jij het wilt maken is aan jezelf.

De voordeligste pas is te boeken vanaf €258 waarmee je vier reisdagen binnen een maand hebt. Voor zeven reisdagen betaal je €358. Ook zijn er tijdelijke abonnementen waarmee je een, twee of zelfs maanden onbeperkt door Europa kunt reizen. Voor mensen onder de 28 jaar geldt een voordeliger tarief!

Wil jij nog meer deals zien? Download onze app om sneller op de hoogte te zijn van de beste deals!

Highlights

Betrouwbare reisaanbieder
Je boekt via de NS International
Milieuvriendelijk
Geschikt voor groepen

Details

  • Er is een verschil tussen prijzen voor mensen met leeftijd t/m 27 en 28+

  • Je hoeft pas een startdatum te kiezen zodra je gaat reizen

  • Reis in elk van de 33 landen die zijn inbegrepen in je Global Pas.

  • 1e klas Passen zijn geldig in wagons van zowel de 1e als 2e klas. 2e klas Passen zijn alleen geldig in wagons van de 2e klas.

  • Alleen inwoners van Europa kunnen reizen met een Interrail Pas. Als je geen inwoner van Europa bent, kun je reizen met een Eurail Pas.

  • De Interrail Global Pas geldt in je woonland voor één reis het land uit en één reis het land in. Deze reizen kunnen plaatsvinden op reisdagen naar keuze tijdens je reis.

  • Alle standaard Interrail Passes kunnen worden terugbetaald of omgeruild als ze ongebruikt worden geretourneerd

  • Met de Interrail Pas kun je reizen met deelnemende trein-, veerboot- en openbaarvervoersmaatschappijen.

  • Voor de meeste hogesnelheids- en nachttreinen is een reservering vereist waaraan extra kosten zijn verbonden.

Check deze passen

De prijzen van deze passen zijn voor mensen met de leeftijd van 28 jaar en ouder. Indien je 27 jaar of jonger bent, kan je dat direct aangeven. Een pas is dan al te boeken vanaf €194.

Website van het jaar 2023

Impressie

Tags

TreinEuropaStedentripSinglereizen
Een juridisch probleem melden