VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Alcohol, Bar Counter, Bavaria
Deze deal is een paar dagen geleden gepubliceerd en kan in de tussentijd zijn veranderd.
Overig

Ontdek de hoofdstad van Oktoberfest

Bezoek München tijdens Oktoberfest! Met de directe nachttrein vanaf Nederland

Vanaf € 34,90 pp

Gepubliceerd door
Pasmaatje·22-6-2024
Opslaan
Delen
JulAugSepOktNovDecJanFebMaaAprMeiJun

Ahoy Piraat!

Wat een droom voor ons! Je kunt een hele bijzondere reis maken, want je kunt namelijk ook naar München met de nachttrein.

De Nightjet, zoals deze trein heet, moet de concurrentie aangaan met het vliegtuig, want het klopt inderdaad dat we wat vaker met de trein kunnen gaan voor een heerlijk stedentripje! Je vertrekt in de avond vanaf Amsterdam, Utrecht of Arnhem direct (en vanaf elk ander station met een overstap).

Je vertrekt om 19:00 uur vanaf Amsterdam (of later vanaf een andere stad) en je komt aan in München om 07:06 uur. De stad van Oktoberfest, bier en nog meer bier. Jij kunt het nu beleven.

Een enkele treinreis met de nachttrein is te boeken vanaf €34,90 per persoon! Deze trein is te boeken voor de periode tot en met december en je reist ook tijdens OKTOBERFEST voordelig. Je boekt eenvoudig via NS International. Tegen meerprijs is een slaapcabine te boeken.

Highlights

Directe trein
Direct vanaf Amsterdam, Utrecht & Arnhem
Beschikbare data
Betrouwbare reisaanbieder
Je boekt via NS International
Singlereis

Details

Voorbeeldtreinreis: Amsterdam - München

Voorbeelddatum: 25 september (klik op de screenshots om meer data te vinden). Ook veel data voor de terugreis kost slechts €34,90. Je kunt ook vanaf Utrecht of Arnhem opstappen. Let erop dat je de avond selecteert, je kunt namelijk ook overdag reizen.

Er zijn nog vele opties beschikbaar, maar let wel op dat bij het boeken van een last minute de prijzen oplopen tot €100. Je kunt deze treinreis boeken tussen nu en december. Bijvoorbeeld in september, oktober en november heb je nog veel beschikbaarheid.

De treinreis naar München

Bij deze treinkaartjes van NS International geldt, hoe eerder je boekt, hoe goedkoper het vaak is. Wees dus op tijd met het boeken van je treintickets. In het voorbeeld wordt er uitgegaan van opstapplaats Amsterdam Centraal, maar je kunt eigenlijk vanaf elk ander station in Nederland opstappen. Volgens het voorbeeld stopt de directe trein naast Amsterdam Centraal ook op Utrecht en Arnhem Centraal.

Er is rekening gehouden met de prijs, aantal keer overstappen en duur van de treinreis. Er zijn vele tijdstippen waarop je kunt vertrekken. Vertrek je van een ander station? Selecteer bij jouw treintickets je gewenste station en beleef het schitterende München.

Accommodatie

Als je naar München gaat, wil je natuurlijk een fijn onderkomen hebben. Iedereen heeft daarin een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer je voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Impressie

Tags

TreinZomerSinglereizenStedentripEco toerisme Onder de 500 euroOnder de 100 euroOnder de 1000 euro
Een juridisch probleem melden