VakantiePiraten
Profile
Alcohol, Bar Counter, Bavaria
Overig

Ontdek de hoofdstad van Oktoberfest

Bezoek München tijdens Oktoberfest! Met de directe nachttrein vanaf €29,90 per enkele reis

vanaf € 29,90 p.p.

Gepubliceerd door
Pasmaatje·28-5-2023
Opslaan
Delen

Ahoy Piraat!

Wat een droom voor ons! Je kunt een hele bijzondere reis maken, want je kunt namelijk ook naar München! Dat kan ook tijdens Oktoberfest goedkoop! Oktoberfest is vanaf 16 september t/m 3 oktober.

De Nightjet, zoals deze trein heet, moet de concurrentie aangaan met het vliegtuig, want het klopt inderdaad dat we wat vaker met de trein kunnen gaan voor een heerlijk stedentripje! Je vertrekt in de avond vanaf Amsterdam, Utrecht of Arnhem direct (en vanaf elk ander station met een overstap).

Je vertrekt om 19:00 uur vanaf Amsterdam (of later vanaf een andere stad) en je komt aan in München om 07:08 uur. De stad van Oktoberfest, bier en nog meer bier. Jij kunt het nu beleven.

Een enkele treinreis met de nachttrein is te boeken vanaf €29,90 per persoon! Je boekt eenvoudig via NS International. Tegen meerprijs is een slaapcabine te boeken.

Highlights

Directe trein
Beschikbare data
Betrouwbare reisaanbieder
Je boekt via NS International
Singlereis

Reisperiode

mei 2023 - december 2023

Details

Voorbeeldtreinreis: Amsterdam - München

Voorbeelddatum: 21 september (klik op de screenshot om meer data te vinden). Ook veel data voor de terugreis kost slechts €29,90. Je kunt ook vanaf Utrecht of Arnhem opstappen.

Er is nog veel data beschikbaar maar let wel op dat bij het boeken van een last minute de prijzen oplopen tot €100. Je kunt deze treinreis boeken tussen nu en december.

De treinreis naar München

Bij deze treinkaartjes van NS International geldt, hoe eerder je boekt, hoe goedkoper het vaak is. Wees dus op tijd met het boeken van je treintickets. In het voorbeeld wordt er uitgegaan van opstapplaats Amsterdam Centraal, maar je kunt eigenlijk vanaf elk ander station in Nederland opstappen. Volgens het voorbeeld stopt de directe trein naast Amsterdam Centraal ook op Utrecht en Arnhem Centraal.

Er is rekening gehouden met de prijs, aantal keer overstappen en duur van de treinreis. Er zijn vele tijdstippen waarop je kunt vertrekken. Vertrek je van een ander station? Selecteer bij jouw treintickets jouw gewenste station en beleef het schitterende München.

Accommodatie

Als je naar München gaat, wil je natuurlijk een fijn onderkomen hebben. Iedereen heeft daarin een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer je voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Impressie

Tags

TreinZomerSinglereizenOktoberSeptemberStedentrip