VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Australia
Deze deal is een paar dagen geleden gepubliceerd en kan in de tussentijd zijn veranderd.
Overig

Vernoem een kakkerlak naar je ex!

Altijd al getwijfeld om voor een tijdje naar Australië te vertrekken? De overheid maakt dat nu een stuk aantrekkelijker....✈

Gepubliceerd door
Jules·20-1-2022
Opslaan
Delen
JunJulAugSepOktNovDecJanFebMaaAprMei

Heb je er wel eens over nagedacht om een tijdje werken en reizen te combineren en naar Australië te vertrekken? Of studeer je nog en wil je misschien als internationale student Australië inreizen? Vanwege de economische gevolgen van de corona epidemie wil de overheid van Australië weer wat mensen naar de arbeidsmarkt trekken door het verwerpen van de visumaanvraagkosten, mits je binnen 8 weken voet zet in Australië.

Details

Wie?

Australië zal afzien van visumaanvraagkosten voor werkende vakantiegangers (A $ 495) en internationale studenten (A $ 630).

Studenten krijgen hun A $ 630 (£ 332/€ 398 / US $ 455) terugbetaald door de overheid als ze binnen de komende acht weken aankomen in Australië. Volgens premier Morrison zijn er op dit moment zo'n 23.500 backpackers die een visum hebben om naar Australië te komen en 150.000 internationale studenten.

Australië staat momenteel alleen open voor bepaalde visumhouders, waaronder werkende vakantiegangers, geschoolde migranten, internationale studenten en houders van een gezinsvisum. Het staat ook open voor toeristen uit Nieuw-Zeeland, Singapore, Japan en Zuid-Korea, evenals voor Australiërs die in het buitenland wonen. Het is waarschijnlijk dat de grensbeperkingen de komende maanden verder zullen worden versoepeld.

Hoe?

Premier Morrison geeft aan dat de terugbetalingsregeling deel uitmaakt van een marketingprogramma van Tourism Australia en hopen zo de arbeidsmarkt weer een beetje aan te sterken.

Als je binnen de komende 12 weken (vanaf 1 januari) verschijnt, krijg je korting op jouw visumaanvraagkosten door het ministerie van Binnenlandse Zaken. Iedereen die er een aanvraagt ​​en ook daadwerkelijk binnen de komende 12 weken verschijnt, krijgt ook korting op de visumaanvraagkosten.

Precieze details over hoe reizigers de restituties kunnen aanvragen, zijn tot op heden nog niet bekendgemaakt.

Wanneer?

De Australische premier Scott Morrison zei vandaag dat mensen de visumaanvraagkosten van A$495 (£262/€313/US$357) niet hoeven te betalen, op voorwaarde dat ze binnen de komende 12 weken (dat is 12 weken vanaf januari) in het land aankomen. Dat betekent dat ze een volledige terugbetaling kunnen aanvragen wanneer ze in het land aankomen.

Corona

Sommige staten staan open ​​voor volledig gevaccineerde aankomsten die negatief testen op COVID-19, hebben andere staten aanvullende beperkingen, zoals quarantaine. Controleer voorafgaand aan jouw reis de laatste toegangsregels.

Bron: https://www.lonelyplanet.com/articles/australia-visa-refund-backpackers-students

Tags

UniekCoronaSinglereizen
Een juridisch probleem melden