VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

European Sleeper, night train, picture from European Sleeper
Deze deal is een paar dagen geleden gepubliceerd en kan in de tussentijd zijn veranderd.
Overig

Sale bij European Sleeper

Tijdelijke aanbieding bij European Sleeper: retourtje met de nachttrein naar Berlijn, Dresden of Praag voor een spotprijsje

Vanaf € 49 pp

Gepubliceerd door
Pasmaatje·6-7-2024
Opslaan
Delen
JulAugSepOktNovDecJanFebMaaAprMeiJun

Ahoy Piraat!

Wist je dat de European Sleeper nu een tijdelijke aanbieding heeft?! Nog niet? Dan gaan we het je nu vertellen. Met de European Sleeper kan je voordelig reizen vanuit Nederland en België naar o.a. Berlijn, Dresden en Praag. Schitterende steden om te verkennen en dat kan nu voor een klein prijsje.

Je hebt namelijk een retourticket vanaf €49 per persoon! Dat is dan wel als zitplaats, maar een ligplaats heb je al vanaf €59 per persoon! Je vindt deze tarieven voor september en begin oktober 2024. Let wel op dat deze deal slechts beperkte tijd beschikbaar is.

Je kunt opstappen vanaf Brussel, Antwerpen, Roosendaal, Rotterdam, Den Haag, Schiphol, Amsterdam, Amersfoort, Deventer en Bad Bentheim en dan weer uitstappen in onder andere Berlijn, Dresden en Praag! Je kunt zelfs kiezen voor een dagje weg, weekendje of een hele midweek.

Volg je ons WhatsAppkanaal al? Check ons WhatsAppkanaal hier!

Highlights

Directe trein
Betrouwbare reisaanbieder
Je boekt via European Sleeper
Milieuvriendelijk
Singlereis
Beschikbare data
Extra voordelige retourdata in september & oktober

Details

Dit zijn de enkele aangegeven opties voor een RETOURTICKET

Prijs is vanaf €49 per persoon. Ze geven verschillende opties voor een dagje weg (met twee nachten in de trein), een midweek of een weekend weg. Je kunt kiezen voor een zitstoel vanaf €49 per persoon, een bed in een coupé vanaf €59 per persoon of een eigen privécoupé.

Check alle aanbiedingen:

Impressie

Tags

Onder de 500 euroOnder de 1000 euroOnder de 100 euroStedentripEco toerisme
Een juridisch probleem melden