VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Airbnb Up
Deze deal is een paar dagen geleden gepubliceerd en kan in de tussentijd zijn veranderd.
Overig

Slaap in het huis uit de film Up 🎈

Je kan gratis verblijven in het beroemde huis uit de beroemde Pixar-film.

Vanaf € 0 totaalprijs

Gepubliceerd door
florence·3-5-2024
Opslaan
Delen

Om de 15e verjaardag van de beroemde Pixar-film "UP" te vieren, biedt Airbnb je de kans om gratis in het huis van Carl in de Verenigde Staten te slapen.

Highlights

Geschikt voor koppels

Details

Het huis van Carl en Ellie, dat nauwkeurig is nagebouwd en bijeen wordt gehouden door meer dan 8.000 ballonnen, staat in Abiquiú, New Mexico.

Midden in de Rocky Mountains, op slechts 1 uur rijden van Santa Fe waan jij je in de film Up. s Avonds tilt een kraan het huis op zodat je de nacht in de lucht kunt doorbrengen.

Tijdens je verblijf kruip je in de huid van een junior ontdekkingsreiziger en krijg je de opdracht om een aantal uitdagingen te voltooien om badges te verdienen.

Je moet bijvoorbeeld de post ophalen, deelnemen aan een groepsactiviteit om zo je eigen avonturenboek te maken en eten bereiden voor een picknick op het grasveld.

Ben jij klaar om je in de wondere wereld van Up te wanen? Inschrijvingen zijn open tot en met 14 mei 2024.

Veel succes! 😊

Tags

Uniek
Een juridisch probleem melden