VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Impressions and Other Assets/Shrek Airbnb 1
Deze deal is een paar dagen geleden gepubliceerd en kan in de tussentijd zijn veranderd.
Overig

Slaap in het moeras van Shrek 💚

In dit moeras zijn er uien, wafels, ogres en een lang en gelukkig leven - helemaal gratis!

Gepubliceerd door
Asta·28-9-2023
Opslaan
Delen

Shrek is op vakantie en heeft Donkey de zorg voor zijn geliefde moeras toevertrouwd, maar zoals je weet houdt de beste vriend van de oger van gezelschap, dus heeft hij besloten een paar vrienden uit te nodigen om een paar dagen bij hem door te brengen. Welkom in Shrek's moeras!

Als je net als wij de films tientallen keren hebt gezien, is dit vast interessant om te weten. Nu kun je het moeras van de beroemdste oger gratis ervaren en je hoeft er niet ver, ver weg voor te gaan.

Details

De moeraswoning ligt in de Schotse Hooglanden en elke uien- en ogre-liefhebber kan vanaf 13 oktober een verblijf van €0,- boeken in dit sprookjesachtige wezensparadijs. Kom langs en we vertellen je meer!

Zoals we al zeiden kun je deze ervaring vanaf 13 oktober (19:00u) boeken op Airbnb. Er is een verblijf van twee nachten voor maximaal drie gasten in deze boomhut bedekt met groen, met een rustiek interieur en een iconische buitenbadkamer. De gelukkigen kunnen tijdens hun vakantie van 27 tot 29 oktober 2023 genieten van het huis van Shrek.

Je zult natuurlijk niet alleen zijn. Ezel zal de beste gastheer zijn, dus 's ochtends krijg je vers gemaakte wafels.

Als je meer wilt weten, en natuurlijk foto's wilt zien van deze unieke accommodatie, kun je dat doen door op de knoppen 'Naar het moeras' te klikken.

Impressie

Tags

Uniek