Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resort, booking.com
Andere

Slapen onder de sterren in een jungle dome tussen de olifanten in Thailand

Dit is er weer 1 voor op je bucket-list!

Lola
Gepubliceerd door
Lola
7-1-2022
Delen

Ahoy Piraten!

Zoals jullie vast al weten houden wij bij team VakantiePiraten enorm van unieke verblijven! Deze accommodatie is weer zo'n pareltje voor op de bucketlist, maar wel pas als we flinke salaris verhoging krijgen of de loterij winnen... Dit verblijf is zoals je vast al hebt geraden best aan de prijs.

Dromen mag altijd.. šŸ˜…

Dit is het Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resort in het noorden van Thailand, waar je olifanten in hun natuurlijke habitat kan zien. Deze bijzondere plek is een van de weinige plekken waar je op een ethische manier toch kan genieten van het gezelschap van olifanten.

Details

De olifanten die bij deze hotelgroep zijn, zijn allemaal gered uit verschrikkelijke situaties en worden nu in deze sanctuary goed verzorgd. Met een verblijf in een transparante jungle dome kan je deze indrukwekkende dieren observeren vanuit je bed!

Deze accommodatie ligt midden in de Gouden Driehoek (in Thailand) met uitzicht op de grens van Myanmar en Laos en beschikt over luxe voorzieningen, waaronder een spa en een prachtige infinitypool.

Je verblijft hier op basis van all inclusive verzorging. Je hoeft je tijdens je verblijf geen zorgen te maken over je maaltijden. Er wordt hier goed voor je gezorgd.

Voor elke nacht die hier je verblijft, kun je deelnemen aan een van de 3 activiteiten, waaronder een spabehandeling, een tripje naar het olifantenkamp of een plattelandstour.

Andere activiteiten waar je aan mee kan doen zijn yogalessen, fietstochtjes of een boottocht over de Mekong rivier.

Er zijn verschillende accommodatietypes die geboekt kunnen worden via Booking.com, maar je kan ook rechtstreeks een Jungle Bubble-verblijf boeken via de officiƫle site.