VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

NS Consumenten, Partner
Deze deal is een paar dagen geleden gepubliceerd en kan in de tussentijd zijn veranderd.
Overig

Spoordeelwinkel deal naar de Winter Efteling

Lekker met de trein naar de Winter Efteling! Trein + bus & dagentree voor slechts €57,50 | Voor kinderen slechts €38

vanaf € 57,50 p.p.

Gepubliceerd door
Pasmaatje·15-11-2023
Opslaan
Delen
DecJanFebMaaAprMeiJunJulAugSepOktNov

Ahoy Piraat!

Wauw! Het leukste aan de winter is natuurlijk de Winter Efteling. Tussen nu en 4 februari kan je met plezier en vertier genieten van de Efteling zoals je gewend bent, maar beleef je het met een winters sausje. Voor slechts €57,50 of €38 voor kinderen t/m 11 jaar heb je niet alleen een dagentree voor de Winter Efteling, maar ook een dagretour Den Bosch of Tilburg met de trein en vanaf daar de bus! Je boekt het nu via de spoordeelwinkel.

Volg je ons al op Instagram? Check onze prachtige Instagrampagina nu!

Highlights

Hoge korting
Betrouwbare reisaanbieder
Je boekt via de Spoordeelwinkel
Beschikbare data
Te boeken t/m 4 februari 2024

Details

Voorwaarden:

  • Deze aanbieding is te koop en te gebruiken t/m 4 februari 2024.

  • Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen mag je niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

  • Na aankoop reserveer je de gewenste bezoekdag en het tijdslot op de website van de Efteling. Je ontvangt vervolgens een reserveringsbewijs. Neem dit mee, samen met je entreeticket.

  • Het entreeticket laat je scannen bij de Efteling, geprint of vanaf je mobiel, en is geldig op de dag dat je reist. Entreeticket is geldig voor 1 persoon en is niet bruikbaar in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kan de bestelling niet gewijzigd of geannuleerd worden.

  • Het treinkaartje is geldig in alle treinen in Nederland, behalve in de Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International moet vooraf apart een toeslag worden betaald.

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Impressie

Tags

TreinMini-breakWeekendOnder de 100 euroSinglereizenZomervakantieDagje wegPretparkFamilievakantieEco toerisme Actieve vakantieGekozen door onze piraten