Asia, Beverage, Caffè macchiato
Andere

Te dure koffie

Koffiezaakje in Florence krijgt boete nadat de politie gebeld was door een klant die €2 voor koffie moest betalen

Gepubliceerd door
Pasmaatje
20-5-2022
Delen

Ahoy Piraat!

Ja, iedereen heeft weleens een ochtendhumeur. Zeker als je nog geen koffie hebt gehad. Het Koffietentje Ditta Artigianale in Florence heeft een hele turbulente maandagmorgen meegemaakt, nadat een klant de prijs moest betalen voor een kop koffie en toen hij dat hoorde, belde hij de politie.

Volg je ons al op Instagram? Check onze prachtige Instagrampagina nu!

Details

De man in kwestie, wilde graag een cafeïnevrije kop koffie bestellen die bij het Koffiebar Ditta Artigianale in Florence. Volgens Ditta Artigianale was de koffie in kwestie afkomstig van een Mexicaanse plantage en met grote zorg bereid volgens de barista's.

De koffie € 2 kostte en daar was de klant niet mee eens. De klant had daarop de lokale politie gebeld. Doordat deze koffietentje alleen maar digitale menukaart had, was de prijs niet zichtbaar op een fysieke kaart, dat volgens de regels op de bar te vinden moet zijn.

Hierdoor heeft deze koffiezaakje in Florence heeft een boete van € 1.000 gekregen nadat een boze klant de politie had gebeld om te klagen over de prijs van een warm drankje. De koffiebar Ditta Artigianale wilde het nog uitleggen, maar tevergeefs. Het koffiezaakje is een begrip in de Toscaanse stad en heeft verschillende wedstrijden gewonnen voor het maken van koffie.

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Impressie