Thalys
Andere

Thalys zomerpromo 🤑

Deze zomer ga je super voordelig met de trein! | Met de Thalys naar Parijs al vanaf €35 p.p.

vanaf € 35 p.p.

Gepubliceerd door
Tigo
16-5-2022
Delen

Ahoy Piraat!

We hebben een hele goeie tip voor jullie voor deze zomer; ga lekker met de trein op vakantie. Met deze speciale zomerpromo van Thalys kan je tussen 1 juli en 3 september extra voordelig met de trein.

(Her)ontdek Parijs voor maar €35, bezoek Brussel al vanaf €25 of ga naar Antwerpen vanaf €25. Stuk voor stuk prachtige bestemmingen voor een lang weekend weg. Wat staat er dan op het programma? De mogelijkheden zijn eindeloos: musea bezoeken, rondwandelen, lekker eten en relaxen!

Boek met een gerust hart, want 100% van deze tickets kunnen omgeruild worden. Wacht niet langer en boek jouw treinreis!

Highlights

  • 🤑 Zomerpromo bij Thalys
  • 🚂 Extra voordelig met de Thalys naar Brussel of Parijs
  • ⏰ Deze aanbieding is geldig voor reizen van 1 juli 2022 tot en met 3 september 2022
  • 💚 Duurzaam op reis met de trein

Reisperiode

juli 2022 - september 2022

Details

Voorbeeld treinreis: Amsterdam - Parijs

Voorbeelddatum: 1 t/m 4 juli (klik op de screenshots voor meer info of om te boeken)

Voor de zomervakantie is de prijs van €35 per enkele treinreis voor vrijwel elke dag nog beschikbaar! De zomerpromo is geldig op reizen tussen 1 juli en 3 september.

Thalys

Dit is de zomerpromo van Thalys. Met deze speciale actie kan je in de zomervakantie super voordelig met de trein op reis. Zo boek je al een enkeltje van Amsterdam naar Parijs vanaf €35 per persoon en naar Brussel al vanaf €25 per persoon. Deze snelle treinverbinding zorgt ervoor dat je binnen een paar uurtjes in Parijs staat. In ons voorbeeld vertrek je vanaf Amsterdam Centraal, maar je kan ook op andere stations opstappen: Schiphol, Rotterdam Centraal, Antwerpen en Brussels Midi.

Accommodatie

Als je naar Parijs gaat, wil je natuurlijk een fijn onderkomen hebben. Iedereen heeft daarin een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer je voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement

Activiteiten

-

Impressie

Tags

TreinZomer