VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

deutsche bahn
Overig

Treintickets naar Duitsland

Heerlijke directe treintickets naar Duitsland! Enkele treinreis vanaf €19,90 naar o.a. Keulen, Düsseldorf of Berlijn

Vanaf € 19,90 pp

Gepubliceerd door
Pasmaatje·3 uur geleden
Opslaan
Delen
MeiJunJulAugSepOktNovDecJanFebMaaApr

Ahoy Piraat!

Met de NS International kan je heel voordelig een bezoekje brengen aan onze oosterburen. Het maakt dan ook eigenlijk niet uit welke stad jouw voorkeur heeft. Ga je voor het bruisende en hippe Berlijn, studentenstad Münster, het New York van Duitsland: Frankfurt am Main of toch Keulen, Düsseldorf of iets anders.

Je hebt de keuze, maar je bent er zo met de trein. Niet alleen gaan er vanuit Nederland meerdere directe treinen naar Duitsland, je boekt ze ook nog eens vanaf €19,90!

Volg je ons al op Instagram? Check onze prachtige Instagrampagina nu!

Highlights

Beschikbare data
Te boeken tot en met 6 maand van tevoren
Directe trein
Direct vanaf verschillende steden
Milieuvriendelijk
Betrouwbare reisaanbieder
Je boekt via de NS International
Singlereis

Details

Enkele voorbeeldopties:

Alles over de ICE naar Keulen en Frankfurt:

ICE International is de hogesnelheidstrein die dagelijks vanuit Nederland naar Duitsland rijdt. Reizen met ICE International is comfortabel en ontspannen. ICE International geeft reizen bovendien een nieuwe dimensie: tussen Keulen en Frankfurt bereikt de trein snelheden van 300 km/u!

Alles over de IC naar Berlijn:

Intercity Berlijn rijdt 5 keer per dag rechtstreeks van Amsterdam Centraal via Hilversum, Deventer en Hengelo naar Berlijn.

Check alle aanbiedingen:

Impressie

Tags

StedentripTreinMini-breakWeekendOnder de 100 euroSinglereizenEuropaOnder de 500 euro
Een juridisch probleem melden