VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Impressions and Other Assets/igloo_2_ctbxgf
Deze deal is een paar dagen geleden gepubliceerd en kan in de tussentijd zijn veranderd.
Overig

Verblijf in een echte iglo in Finland!

Deze iglo is te zien in de Netflix-serie "The World's Most Extraordinary Homes" en is nu te boeken via Airbnb!

Gepubliceerd door
Marion·31-1-2024
Opslaan
Delen

Ahoy Piraten!

Fans van bijzondere huizen en unieke architectuur zijn ongetwijfeld verliefd geworden op de Netflix-serie "The World's Most Extraordinary Homes".

Wij hebben een van de bijzondere accommodaties uit deze serie op Airbnb gespot: de echte iglo in Finland waar je de beste omstandigheden hebt om het Noorderlicht te zien!

Highlights

Betrouwbare reisaanbieder
Je boekt via Airbnb

Details

Deze iglo kan natuurlijk alleen in de winter worden geboekt - om voor de hand liggende redenen 🙂

Je vraagt ​​je vast af: is het binnen in de iglo ook koud? En het antwoord is ja! Echte bedden en extra warme slaapzakken wachten in deze iglo op avontuurlijke gasten die het aandurven om een nachtje in de kou de slapen.

De hosts vragen je ook om warme kleding, mutsen, geschikte sokken, handschoenen mee te nemen. Een zaklamp of hoofdlamp is ook erg handig.

Mocht je het nou echt te koud krijgen, dan is er uiteraard een back-up plan! Er is een appartementje naast de iglo om op te warmen.

In de iglo kunnen maximaal 2 personen verblijven. Het naast gelegen appartementje is verwarmd en beschikt over een toilet, douche, keuken en woonkamer waar de gasten gebruik van kunnen maken.

Denk aan de ervaring die je te wachten staat op deze absoluut magische plek. Wie wil er nou niet overnachten in een echte iglo, omringd door Finse dieren in het wild en het noorderlicht?!

Deze iglo ligt vlakbij het Pyhäjärvi-meer en het Pyhä-Luosto National Park. Afhankelijk van het seizoen wordt de iglo direct naast het meer gebouwd, of bij de paardenboerderij waar de eigenaren van de accommodatie wonen.

Let op: bij de overnachting zit een licht ontbijtje inbegrepen, maar de rest van de maaltijden moet je zelf verzorgen. De dichtstbijzijnde restaurants en supermarkt bevinden zich op 10 km van de iglo. Het is dus zeker aan te raden om je eten in te slaan - je kunt het in de keuken van het appartementje laten staan zodat het niet bevriest.

Wat kost dat nou, zo'n nachtje in een iglo? Via Airbnb kan je deze unieke overnachting boeken voor €380 per nacht voor 2 personen, ofwel €190 per persoon.

Tags

UniekWintersportNatuurNoorderlicht
Een juridisch probleem melden