VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Cockroach, Valentine‘s Day
Deze deal is een paar dagen geleden gepubliceerd en kan in de tussentijd zijn veranderd.
Overig

Vernoem een kakkerlak naar je ex!

Het perfecte anti-Valentijnsdag cadeau voor jezelf 😉

Gepubliceerd door
Gina·11-2-2022
Opslaan
Delen

Valentijnsdag staat voor de deur! Overal lees je over cadeau-ideeën voor je liefste persoon en vriendelijke koppels vertellen je over hun romantische plannen...

Je bent echter niet in de stemming voor Valentijnsdag omdat je liefdesverdriet doormaakt? Of misschien zit de laatste scheiding nog wat diep? Dan hebben we een idee voor een interessant cadeau aan jezelf...

Details

Het Engelse Zoo Hamsley's Conservation Centre in Kent biedt de mogelijkheid om een kakkerlak te vernoemen naar je ex-liefde voor Valentijnsdag! Voor slechts £ 1,50, het equivalent van €2, kun je het kruipende dier een naam geven.

De gekozen naam wordt vervolgens weergegeven op een display buiten het terrarium van de kakkerlak. Bovendien ontvang je een certificaat dat de nieuwe naam van de kakkerlak certificeert.

Een heel grappig idee om de laatste break-up beter te kunnen verwerken! 💔

Tags

ValentijnsdagUniek
Een juridisch probleem melden