Andere
Wakker worden met een Wiener Schnitzel
vanaf € 29,90 p.p.
Delen
Architecture, Austria, Blue

De nachttrein naar Wenen is nu te boeken vanaf €29,90 per enkele treinreis

Ahoy Piraat!

Wat een droom voor ons! Je kunt een hele bijzondere reis maken, want de nachttrein naar Wenen rijdt weer. Eigenlijk rijdt deze trein al een paar maanden, maar nu is het ook mogelijk om gemakkelijk weer naar Wenen te reizen!

De Nightjet, zoals deze trein heet, moet de concurrentie aangaan met het vliegtuig, want het klopt inderdaad dat we wat vaker met de trein kunnen gaan voor een heerlijk stedentripje! Je vertrekt in de avond vanaf Amsterdam, Utrecht of Arnhem direct (en vanaf elk ander station met een overstap) en je belandt de volgende ochtend in de keizerlijke hoofdstad!

Een enkele treinreis met de nachttrein is te boeken vanaf €29,90 per persoon! Je boekt eenvoudig via NS International. Tegen meerprijs is een slaapcabine te boeken.

Highlights

 • 💚 Duurzaam met de directe trein
 • 📚 Je boekt via NS International
 • 📆 Te boeken voor nu tot en met december
 • 🚂 Met de nachttrein naar Wenen
 • 🇦🇹 Ontdek de keizerlijke hoofdstad van Oostenrijk

Bestemming

 • Wenen
 • Oostenrijk

Details

Voorbeeldtreinreis: Amsterdam - Wenen

Voorbeelddatum: 26 november (klik op de screenshot om meer data te vinden)

Partner Link landal_nl_accommodations_affiliate

Voorbeelddata retour: 05 t/m 08 november. Totaalprijs is 2x €29,90 = €59,80 per persoon.

Partner Link landal_nl_accommodations_affiliate

Er is nog veel data beschikbaar maar let wel op dat in de zomervakantie de prijzen oplopen tot €100. Je kunt deze treinreis boeken tussen nu en januari waarbij je gedurende de maanden november en december kunt profiteren van deze prijs. Dit geldt ook voor de weekenden.

De directe trein

Bij deze treinkaartjes van NS International geldt, hoe eerder je boekt, hoe goedkoper het vaak is. Wees dus op tijd met het boeken van je treintickets. In het voorbeeld wordt er uitgegaan van opstapplaats Amsterdam Centraal, maar je kunt eigenlijk vanaf elk ander station in Nederland opstappen. Volgens het voorbeeld stopt de directe trein naast Amsterdam Centraal ook op Utrecht en Arnhem Centraal.

Er is rekening gehouden met de prijs, aantal keer overstappen en duur van de treinreis. Er zijn vele tijdstippen waarop je kunt vertrekken. Vertrek je van een ander station? Selecteer bij jouw treintickets jouw gewenste station en beleef het schitterende Wenen.

Accommodatie

Als je naar Wenen gaat, wil je natuurlijk een fijn onderkomen hebben. Iedereen heeft daarin een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer je voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Partner Link

Impressie

 • Amusement Park, Architecture, Austria
 • Austria, castle, Schloss Schönbrunn
 • Austria, carousel, Europe
 • Apartment, Apartment Building, architecture

Tags

TreinZomerSinglereizen