Architecture, Austria, Blue
Andere

Wakker worden in Sissi's keizerlijke stad

De directe nachttrein naar Wenen is nu te boeken vanaf €29,90 per enkele treinreis

vanaf € 29,90 p.p.

Gepubliceerd door
Pasmaatje·5-6-2022
Delen

Ahoy Piraat!

De Nightjet, zoals deze trein heet, moet de concurrentie aangaan met het vliegtuig, want het klopt inderdaad dat we wat vaker met de trein kunnen gaan voor een heerlijk stedentripje! Je vertrekt in de avond vanaf Amsterdam, Utrecht of Arnhem direct (en vanaf elk ander station met een overstap) en je belandt de volgende ochtend in de keizerlijke hoofdstad!

Een enkele treinreis met de nachttrein is te boeken vanaf €29,90 per persoon! Je boekt eenvoudig via NS International. Tegen meerprijs is een slaapcabine te boeken. De trein is te boeken tot en met begin december! Dus je kunt ook al checken in de zomervakantie.

Highlights

  • 💚 Duurzaam met de directe trein
  • 📚 Je boekt via NS International
  • 🚂 Met de nachttrein naar Wenen
  • 🇦🇹 Ontdek de keizerlijke hoofdstad van Oostenrijk
  • 📆 Te boeken voor nu tot en met begin december
  • 🇳🇱 Directe opstapplaatsen op Amsterdam, Utrecht & Arnhem

Reisperiode

juni 2022 - december 2022

Details

Voorbeeldtreinreis: Amsterdam - Wenen (je kunt ook vanaf Utrecht en Arnhem direct opstappen)

Voorbeelddatum: 6 september (klik op de screenshot om meer data te vinden)

Deze deal is te boeken tot en met begin december. Wees wel op tijd met boeken, hoe meer last minute je boekt, hoe groter de kans op hogere prijzen.

De directe trein

Bij deze treinkaartjes van NS International geldt, hoe eerder je boekt, hoe goedkoper het vaak is. Wees dus op tijd met het boeken van je treintickets. In het voorbeeld wordt er uitgegaan van opstapplaats Amsterdam Centraal, maar je kunt eigenlijk vanaf elk ander station in Nederland opstappen. Volgens het voorbeeld stopt de directe trein naast Amsterdam Centraal ook op Utrecht en Arnhem Centraal.

Er is rekening gehouden met de prijs, aantal keer overstappen en duur van de treinreis. Er zijn vele tijdstippen waarop je kunt vertrekken. Vertrek je van een ander station? Selecteer bij jouw treintickets jouw gewenste station en beleef het schitterende Wenen.

Accommodatie

Als je naar Wenen gaat, wil je natuurlijk een fijn onderkomen hebben. Iedereen heeft daarin een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer je voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Impressie

Tags

TreinZomerSinglereizenSeptember