Andere
Wijnen is rijk worden!
Delen
Impressions and Other Assets/shutterstock_1061681222_fnhtns

Droombaan: krijg een maandsalaris van $10,000 om alles te leren over wijnen in de Californische wijnstreek!

Ahoy Piraat!

Jij leest dit en je denkt vast dat het een 1 april grap is, maar nee. Dit is echt waar! Je kunt echt $10,000 per maand krijgen om alles te leren over wijn. Je moet daarvoor wel naar de US and A verhuizen, maar belangrijk detail is dat je hier gratis op deze Californische wijngaard mag wonen... we zouden dat bijna nog vergeten te vermelden!

Details

Dus ja wijnen = rijk worden! Het kan echt. Je wijnglas zal ervan overlopen. De baan is voor de duur van een jaar en dan verblijf je in het Sonoma Wine Country in Californië. Een bijzonder gebied, waar het leven net wat relaxter aan toe gaat dan in de drukke Amerikaanse steden.

Dat niet alleen, je krijgt dus een maandsalaris van $10,000 en gratis onderdak. Dit is dus de perfecte manier om lekker te sparen. Het werk bestaat de eerste drie maanden uit het meelopen met een echte wijnboer: David Ready Jr. Door mee te lopen, leer je alles over de wijnen en de processen. Na deze drie maanden begint je echte werk. Wat moet je precies doen? Nou, doe gewoon waar je zin in hebt! Ze willen dat je jouw interesses nastreeft! Je kiest een onderdeel wat bij je passie past en je daardoor het bedrijf verder brengt. Ze gebruiken hiervoor niet voor niets de slogan: The sky is your limit!

Welke kwalificaties moet je hebben? Nou slechts een paar. Je moet 21+ zijn, gezien je zo oud moet zijn om in de USA een wijntje mag drinken. Daarnaast moet je in de USA kunnen werken gedurende het hele jaar en daarvoor over de nodige papieren beschikken. Ohja, en een passie voor wijn is wel vrij essentieel!! Aangezien je dit leest, nemen we zeker aan dat je geschikt bent!

Promovideo

Hoe meld jij je aan?

Een belangrijk dingetje is dat jij zo creatief mogelijk moet zijn! Je moet een video insturen tussen de 30-90 seconden en daarin laten zien dat jij de perfecte kandidaat bent. Je hebt hiervoor ook zeker de tijd. De deadline is namelijk 30 juni! Aanmelden kan via hun site en daar vind je ook alle informatie.