VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

  • Home
  • Nieuws
  • 35000 gratis Interrail-tickets om door Europa te touren
Youth, Young, People

35.000 GRATIS Interrail-tickets om door Europa te touren

De EU biedt 35.000 gratis Interrail-tickets aan voor jongeren met het burgerschap van de Europese Unie.

Gepubliceerd door
Escarlata·19-9-2023
Delen

Dit jaar kunnen we met Interrail helemaal gratis door Europa reizen! De Europese Unie heeft een programma, DiscoverEU, dat 35.000 plaatsen biedt aan jongeren om op hun eigen tempo de meest indrukwekkende plekken in Europa te ontdekken.

Het is bedoeld voor 18-jarigen met het staatsburgerschap van de Europese Unie en de registratie om deel te nemen is geopend van 7 april 2022 om 12 (CEST - Central European Summer Time) tot 21 April 2002 om 12 (CEST). Dus wees er snel bij als je je wilt aanmelden!

Had je je al opgegeven voor een van de afgelopen twee rondes die vanwege corona niet door zijn kunnen gaan? Geen zorgen, je kunt je ook voor deze ronde weer aanmelden.

Als je uitgekozen wordt, kun je tussen 1 juli 2022 en 30 juni 2023 tussen de 1 en 30 dagen reizen. Je hebt dus nog voldoende tijd om deze onvergetelijke ervaring waarin je mensen uit vele landen zult ontmoeten, voor te bereiden. Er zijn zelfs groepen waarin je met andere deelnemers kunt vergaderen en samen reisplannen kunt maken.

Je kunt alleen reizen of zelfs maximaal 4 personen toevoegen die aan de toelatingsvoorwaarden voldoen om een ​​groep te vormen.

Voorwaarden om deel te mogen nemen:

  • Je bent geboren tussen 1 juli 2003 en 31 december 2004 (beide dagen inclusief)

  • Je hebt een EU staatsburgerschap op het moment dat de obligaties toegekend worden.

  • Een geldig identiteitsbewijs of paspoortnummer invullen op het online aanmeldformulier

  • Een vragenlijst beantwoorden

Wil je je aanmelden of meer informatie, die vind je hierbeneden:

Een juridisch probleem melden