VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

  • Home
  • Nieuws
  • Corendon Airlines test vluchten met een adults-only sectie
flight, Plane, sleeping on a plane

🤫 Adults only 🤫 Deze luchtvaartmaatschappij test kindvrije zones

Laten we eerlijk zijn piraten, met het hele gezin op vakantie is heerlijk. De reis alleen soms wat minder. De kleintjes beperken tot één stoel op een vlucht kan resulteren in tranen en schoppen, wat betekent dat andere passagiers (meestal degenen zonder kinderen) misschien niet zo blij zijn.

Corendon Airlines wil mensen een keuze geven. Ze testen een gedeelte in het vliegtuig dat alleen voor volwassenen is!

Gepubliceerd door
Steffi·26-8-2023
Delen

Op vluchten naar het Caribisch gebied introduceert Corendon vanaf 3 november een adults-only sectie in het vliegtuig. Het gaat hierbij om een proef. Op de route van Amsterdam naar Curaçao worden 102 van de in totaal 432 stoelen exclusief gereserveerd voor 16-plussers.

Corendon heeft hiervoor het voorste gedeelte van de A350-900, die op deze route wordt ingezet, afgescheiden. Reserveringen voor deze stoelen (er zijn 93 stoelen beschikbaar) kunnen worden gemaakt voor ongeveer 45 euro per enkele reis. Daarnaast zijn er negen XL-stoelen met meer beenruimte beschikbaar. De toeslag hiervoor is 100 euro.

Als de test succesvol is, zal het concept op grotere schaal worden uitgerold, zegt Corendon-oprichter Atilay Uslu, volgens aerotelegraph.com. Het nieuwe concept heeft echter niet alleen voordelen voor volwassenen die verlangen naar meer rust tijdens de vlucht. Gezinnen kunnen er ook van profiteren en meer ontspannen blijven als een kind een even niet stil kan zitten.

Bron: Corendon

Een juridisch probleem melden