VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

  • Home
  • Inspiratie
  • Adults-only Halloween evenement in het Natural History Museum
Impressions and Other Assets/Halloweenhintzehall_eqdjv4

👻 Adults-only Halloween evenement in het Natural History Museum 🎃🦖

Ahoy Piraten, het Natural History Museum in Londen organiseert een Halloween evenement met een silent disco! 🪩

Gepubliceerd door
Caitlin Moore·15-10-2023
Delen

Piraten, als je deze Halloween in Londen bent, laat dan je gebruikelijke plannen varen en beleef een Halloweenavond als nooit tevoren in het Natural History Museum!

Op 31 oktober opent het museum na sluitingstijd zijn deuren voor een Halloween-evenement met griezelig entertainment, cocktails, wetenschap en meer.

Er zal ook een epische silent disco zijn. Kun je je iets coolers voorstellen dan een silent disco in dit iconische museum?

Ticketprijzen beginnen bij £35.10 (€40,61) voor leden of £39 (€45,12) voor standaard tickets.

Foto credit: Trustees at NHM London

Wil je behalve dansen in het museum ook nog mee met een nachtelijke tour? Dan zijn er twee opties: de Tank Room Tour en de Spooky Tour.

Tank Room Tour

Ga mee voor een kijkje achter de schermen bij de fascinerende "spirit" collectie. Natuurlijk geen echte spirits, maar potten met in alcohol geconserveerde exemplaren van over de hele wereld, waaronder een behoorlijk grote reuzeninktvis.

Spooky Tour

Alleen voor dappere zielen! Tijdens de Spooky Tour maak je kennis met de aller vreemdste exemplaren uit het museum.

En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, is je kaartje ook nog eens inclusief toegang tot de wereldberoemde Wildlife Photographer of the Year tentoonstelling.

Prijzen

  • Non-member ticket plus tour: £54.00 (€62,48)

  • Members ticket plus tour: £48.60 (€56,23)

Een juridisch probleem melden