VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

  • Home
  • Nieuws
  • Advies aan Duitse reizigers om kleurrijke koffers te gebruiken
Luggage

Advies aan Duitse reizigers om kleurrijke koffers te gebruiken

Weg met die saaie en vooral onvindbare zwarte koffers!

Gepubliceerd door
Jules·25-7-2022
Delen

Even genoeg over de enorme rijen op Schiphol, want ook andere landen tobben met de vakantiedrukte op de luchthavens.

Frankfurt Airport

Zo is er ook een flinke stroom aan vakantiegangers aanwezig in ons buurland op Frankfurt Airport, wederom met name door het gebrek aan personeel. Het hoofd van Frankfurt Airport, Stefan Schulte, geeft aan de de enorme aanwezigheid van zwarte koffers niet bijdraagt aan de doorstroom. Het is namelijk lastiger voor de luchtvaartmaatschappijen en de bagagemedewerkers om ze te onderscheiden, wat vervolgens weer veel meer tijd kost. Er zijn ongeveer 2000 koffers gestrand op Frankfurt Airport.

Advies?

Maak alleen gebruik van handbagage óf zorg dat je geen zwarte, maar kleurrijke koffer meebrengt. Deze is makkelijker te onderscheiden voor de bagagemedewerkers en zo bevorder je weer de algemene doorstroom van de luchthaven.

Een juridisch probleem melden