VakantiePiraten
Profile
  • Home
  • Het logboek
  • JetBlue start met vluchten vanaf Amsterdam naar twee bestemmingen
Impressions and Other Assets/jetblueDNG_vtys74

Amerikaanse prijsvechter JetBlue start 29 augustus vluchten vanaf Amsterdam naar New York en vanaf 20 september Boston

Ahoy Piraat!

Amerikaanse prijsvechter JetBlue begint op 29 augustus met vluchten naar Amsterdam vanaf New York JFK! Boston volgt ook, die vluchten zijn vanaf 20 september. Wat ideaal is want dat resulteert in meer concurrentie en meer mogelijkheden om een stedentripje New York of Boston te doen. Wat ons betreft kan dit niet snel genoeg van start gaan!

Gepubliceerd door
Pasmaatje·7-5-2023
Delen

Meestal zijn vluchten al ruim van tevoren bekend. Dan is het verrassend dat JetBlue al vanaf deze zomer toch een vliegconnectie wil hebben vanaf Amsterdam naar New York en Boston.

Er is een zeer korte voorbereidingstijd, maar het is ze toch gelukt om deze connectie operationeel te krijgen vanaf 29 augustus. Dan zal de eerste vlucht vanaf Schiphol naar New York JFK vliegen. Boston volgt spoedig erna. Deze vluchten zullen vanaf 20 september.

Ook vindt JetBlue dat deze route al heel lang extra concurrentie kan gebruiken. Vanaf 2021 waren er geen low cost vliegmaatschappijen op deze route nadat Norwegian stopte met de directe vluchten vanaf Amsterdam naar New York.

Vanaf het winterseizoen gaan de vluchten naar vaste tijden. In het begin zal het nog schommelen wanneer deze vluchten dagelijks vertrekken, maar vanaf december zal het een vast karakter krijgen.

Vanaf Schiphol vlieg je om 15u en kom je aan om 17:25u lokale tijd aan in New York. De vlucht duurt 8 uur en 25 minuten. Uit NYC vertrek je weer om 22:25u lokale tijd en kom je de volgende dag aan om 12u.

Deze vluchten zijn bijna dagelijks te boeken. Bekijk deze vluchten