VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Asia, Bali, Denpasar

Bali staat geen influencers meer toe

De Indonesische regering heeft gisteren op 31 maart aangekondigd iets te willen doen tegen het negatief in beeld brengen van het eiland Bali door influencers en gaat daarom het posten van de populairste bezienswaardigheden op Instagram verbieden!

Gepubliceerd door
Patryk·1-4-2023
Delen

- We zijn het zat dat ons land enkel neergezet wordt als een vakantieparadijs," zei Joko Widodo, president van Indonesië, "Bali is meer dan enkel stranden en hotels. We willen dat de spirituele schoonheid van het eiland erkend wordt.

Vanaf 1 mei gaan de nieuwe regels in waarbij alle passagiers die Bali verlaten hun Instagram-account moeten laten zien op de luchthaven. Als daar foto's van Bali op te zien zijn die tijdens hun verblijf gemaakt zijn, worden deze verwijderd en krijgt diegene een boete van 1.000 dollar.

De nieuwe regelgeving zegt echter niets over Facebook en TikTok accounts. We houden je op de hoogte.

Bron

Een juridisch probleem melden