VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

  • Home
  • Nieuws
  • Bali voert toeristentaks in om eiland te beschermen
Bali, Indonesia, Pura Ulun Danu

Bali voert toeristentaks in om eiland te beschermen

Ahoy Piraat!

Wat is Bali toch een paradijselijke bestemming. Wij weten het Indonesische eiland goed te vinden, maar wij niet alleen. Het eiland is in het algemeen erg populair bij veel toeristen uit de hele wereld. Echter gaat niet elke toerist even goed om met het eiland. Om het eiland en haar cultuur en milieu te beschermen wordt een toeristentaks op Bali ingevoerd.

Gepubliceerd door
Pasmaatje·17-7-2023
Delen

Toerisme is zeer belangrijk voor de lokale economie en veel inwoners van Bali zijn afhankelijk van toerisme. Echter respecteert niet iedereen de lokale gewoonten. De eilandbewoners klagen al jaren over mensen die zich misdragen en geen respect tonen voor de lokale cultuur.

Daarom wil de gouverneur van het eiland een toeristentaks van 150.000 Roepia invoeren. Dit zou vanaf volgend jaar moeten ingaan en geldt alleen voor buitenlandse toeristen en dus niet voor de Indonesische toeristen. Het bedrag, omgerekend €9 per persoon, moet een extra impuls geven om de cultuur en het milieu van Bali te beschermen.

Check alle aanbiedingen:

Een juridisch probleem melden