VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

714934550683027524 airbnb, airbnb, Partner

#BUCKETLIST 💙 Adembenemende koepel op de Lofoten in Noorwegen

We hebben weer een pareltje van een Airbnb voor jullie gespot! Deze prachtige koepel staat op een magische plek op de Lofoten, een eilandengroep in het noorden van Noorwegen. Dit is de perfecte plek om het noorderlicht te spotten, geweldige wandelingen te maken en te gaan suppen of kajakken op het water.

Kortom, dit is weer een verblijf voor op je bucketlist!

Gepubliceerd door
Tigo·1-12-2022
Delen

Bijzondere koepel in Noorwegen

Deze schitterende koepel is helaas niet zo makkelijk te bereiken. De Lofoten liggen helemaal in het noorden van Noorwegen, ongeveer 8 uur rijden vanaf Tromsø. Dit is wel een hele mooie route, dus deze 8-urige rit is zeker geen straf!

De koepel waar je verblijft, ligt aan het water en heeft plek voor maximaal 3 personen. Je moet wel warme kleding meenemen, want het kan hier heel erg koud worden.

Vanuit je koepel ga je hopelijk het noorderlicht spotten, maar je kan er ook voor kiezen om te gaan badderen in de houtgestookte hottub. Dat zou natuurlijk helemaal de droom compleet maken: her noorderlicht spotten vanuit de hottub!

Naast de hottub heb je hier ook SUP-boards en kajaks tot je beschikking.

En wat kost een verblijf in deze koepel nou precies? Zoals je waarschijnlijk had al verwacht, is dit niet de allergoedkoopste accommodatie, maar de prijs valt ons eigenlijk nog mee. Deze Airbnb kost ongeveer €147 per nacht (op basis van 2 personen), maar dan komen er nog service kosten en schoonmaakkosten bovenop. Als je hier dus met 2 personen 2 nachtjes verblijft, ben je ongeveer €186 per persoon kwijt. Dat is het wat ons betreft absoluut waard!

Op naar Noorwegen!

Een juridisch probleem melden