VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

  • Home
  • Nieuws
  • China gaat weer open voor internationale reizigers
Architecture, Asia, Beijing

China gaat weer internationale toeristen toelaten 🥟🧧

Het is zover! China gaat weer open voor internationale reizigers. Na de geleidelijke afschaffing van de zero-COVID-strategie gaat China weer open voor internationale toeristen.

Lees hieronder alle details.

Gepubliceerd door
David_Greer·15-3-2023
Delen

China is al drie jaar gesloten voor buitenlands toerisme, maar vandaag is daar verandering in gekomen. Vanaf vandaag geeft China weer alle soorten visa af, inclusief toeristenvisa. Ook laten ze mensen die al een toeristenvisum hebben weer toe, zolang dat visum nog niet is verlopen.

Ook goed om te weten: visumvrij toerisme naar het eiland Hainan is opnieuw ingevoerd en ook de passagiers aan boord van cruiseschepen die in Shanghai aankomen hebben geen visum nodig.

Helaas is alleen een COVID intenting nog niet genoeg om China binnen te komen. Je hebt ook nog een negatieve COVID-test nodig die in de laatste 48 uur is uitgevoerd, en de resultaten moeten op je douaneaangifteformulier worden vermeld.

Bron: CNN

Een juridisch probleem melden