VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

  • Home
  • Inspiratie
  • "De makkelijkste baan ter wereld" op een paradijselijk eiland
Aruba, Coast, Island

😎 "De makkelijkste baan ter wereld" op een paradijselijk eiland 🏝️

Op het paradijselijke Aruba word je uitgenodigd om "de makkelijkste baan ter wereld" te vervullen. Ervaring is niet vereist. Solliciteren kan tot eind maart! De geselecteerde kandidaat zal in dit luxe hotel verblijven.

Gepubliceerd door
Jackie Sparrow·29-3-2023
Delen

"De makkelijkste baan ter wereld"

Dit aanbod klinkt als een droombaan! De Caribbean Aruba Tourism Authority is op zoek naar 2 mensen om verslag te doen van het weer op social media. Het eiland heeft geweldig weer - Aruba heeft meer zonnige dagen dan enig ander eiland in de regio, de luchten zijn hier helder, het is zonnig en de enige 'afwijkingen' waarover een medewerker moet rapporteren zijn het verschijnen van bewolking. Elke dag ziet er hier hetzelfde uit, dus het is geen baan voor mensen die van een uitdaging houden. En daarom is het "de makkelijkste baan ter wereld"!

Werken op Aruba is eigenlijk gewoon een vakantie van een week. De "weerpresentator" verblijft daar met een begeleider in het Embassy Suites by Hilton Aruba Resort. Het luxe hotel ligt aan Eagle Beach, dat wordt beschouwd als een van de meest pittoreske stranden ter wereld. Het valt op door het witte zand, de turquoise zee en de fofotibomen waar toeristen zo van houden.

Zie je dit wel zitten? Dan kan je je registreren op deze webpagina. Naast de registratie moeten kandidaten ook een wervingsopdracht voltooien: "beste 30-seconden weerbericht van Aruba". Sollicitaties kunnen vanaf nu tot 31 maart worden ingediend. Van de kandidaat wordt ook geen ervaring verwacht.

Een juridisch probleem melden