VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Impressions and Other Assets/AdobeStock_268772082_cbijje_lxfvwb

De top 10 meest Instagrammable plaatsen ter wereld!

We weten niet hoe het met jou zit, maar we hebben ons altijd afgevraagd welke plekken ter wereld DE populairste Instagram-spots zijn 😎

Gepubliceerd door
Bianka·19-9-2023
Delen

Big 7 Travel heeft een ranking voor 2022 opgesteld en op basis van vastgestelde criteria de Most Instagrammable Places in the World bepaald. Rankings werden bepaald met behulp van een beoordelingssysteem dat het aantal hashtags per bestemming analyseert, evenals sociale media-peilingen en input van de Big 7 Travel-redactie. Dit betekent dat de lijst nog steeds relatief subjectieve resultaten geeft.

We hebben de top tien voor je op een rijtje gezet en zijn benieuwd of je het resultaat ook had verwacht of dat je eerder verrast was.

10e plaats: Ha Long Bay, Vietnam

Ha Long Bay staat bekend om zijn duizenden puntige eilanden begroeid met weelderig regenwoud. Cát Bà National Park is het belangrijkste eiland van de regio en is de thuisbasis van 32 soorten zoogdieren, waaronder de goudkoplangoer, 's werelds meest bedreigde primaat.

9e plaats: Lissabon, Portugal

Kleurrijke huizen, gele trams, geplaveide straten en een pastel de nata om op te starten 🤤 Lissabon is en blijft gewoon een van de koplopers én een van de mooiste, fotogenieke plekken 😍

8e plaats: Chicago, Illinois, VS

De stad van architectonische contrasten biedt zoveel te ontdekken. Van de eigenzinnige "Bean" in Millennium Park, tot Navy Pier, tot de groen getinte rivier op St. Patrick's Day die door het centrum kronkelt, de Windy City maakt het moeilijk om geen goede foto te maken.

7e plaats: Amalfikust, Italië

Aan de Amalfikust kun je echt niet fout gaan. De regio brengt automatisch goede fotomomenten met zich mee. De vele kleurrijke huisjes die langs de klif naar de zee en tussen de citroenboomgaarden "hangen" kunnen bijna niet mis gaan met zo'n pittoreske combinatie.

6e plaats: Banff, Canada

Het is algemeen bekend dat een foto meer zegt dan duizend woorden. Dus als je naar de foto kijkt, weet je niet eens waar je moet beginnen! Banff National Park in Canada is het populairste startpunt voor het verkennen van de Canadese Rocky Mountains en heeft altijd het gevoel gehad dat het op Instagram heeft gewacht omdat elke hoek mooier is dan de andere. Van de schilderachtige toppen van Mount Rundle, tot lichtgevende turquoise poelen, tot borrelende warmwaterbronnen, deze plek is de droom van elke fotograaf.

5e plaats: New York City, VS

New York City, de stad die nooit slaapt, de stad van dromen, de Big Apple of hoe je het ook noemt - feit is dat deze metropool een blijvende indruk achterlaat. De zee van onvoorstelbaar hoge wolkenkrabbers blijft ons verbazen. Natuurlijk zijn vooral het Vrijheidsbeeld, Brooklyn Bridge, Central Park en het Empire State Building iconisch, die allemaal al meerdere keren onderdeel hebben mogen zijn van talloze films en series.

4e plaats: Tokio, Japan

Oude heiligdommen, buitenaardse kunstwerken en gloeiende neonreclames zijn slechts enkele voorbeelden die Tokyo tot een unieke plek maken. De levendige Japanse hoofdstad staat ook bekend om zijn bruisende winkelmarkten, perfect om het leven in Tokio vast te leggen. Maar we houden vooral van de Japanse kersenbloesem, die voor velen van ons en zeker voor jou op de bucketlist zou moeten staan.

3e plaats: Oahu, Hawaii, VS

We kunnen er zeker van zijn dat je geen moeite zult hebben om deze foto te associëren met Hawaï en te denken: "Wauw, wat een natuur!" Je kunt gewoon geen genoeg krijgen van deze adembenemende bergen op het op twee na grootste eiland van Hawaï... en je camera zeker ook niet. Maak dus je opslagruimte vrij, want na je vakantie in Hawaï zal de galerij zeker vol staan ​​met foto's van bergen, palmstranden, prachtige zonsondergangen, de kleurrijke hoofdstad en misschien zelfs een paar perfecte surfkiekjes.

2e plaats: Boracay, Filipijnen

In een land met 7.500 eilanden, is Boracay al snel een populaire toeristische attractie wordt, wil dat wel wat zeggen. Fantastische zonsondergangen, perfecte omstandigheden voor watersporters, vuurdansen en levendige bars midden in de weelderige groene natuur geven sterk de indruk dat hier een mooie combinatie voor perfecte foto's ontstaat.

1e plaats: Singapore

En de winnaar is... Singapore! Had je dat kunnen raden?

Deze kleine stadstaat heeft het allemaal. Van moderne architectonische wonderen zoals Supertree Grove in Gardens by the Bay tot de meest kleurrijke straten en huizen zoals Haji Lane, Koon Seng Road of het Tan Teng Niah -huis - deze plaatsen zijn een uitbarsting van kleur op zijn best. Omdat Singapore een van de centra van Aziatische kunst is, is er naast de permanente kunstwerken bijna altijd een unieke tentoonstelling die perfect is voor prachtige foto's.

En wat denk jij? Verdienen deze plaatsen hun plaats in de ranglijst? 😎

Een juridisch probleem melden