VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Blue, Chile, Cloud

Deze landen BETALEN JOU om er te komen wonen 🌎🏡

Er zijn landen over de hele wereld die je betalen om daarheen te verhuizen, zoals Chili, Italië, Australië en de VS.

Gepubliceerd door
Caroline·19-6-2023
Delen

Australië

Zet koers naar het land van de koala's: het is een klein stadje in de woestijn op 1000 km van Brisbane dat bewoners wil aantrekken. Quilpie biedt een bedrag van $20.000 aan mensen die er naartoe willen verhuizen, zodat ze grond kunnen kopen en op voorwaarde dat ze er bouwen en wonen.

Het minimum verblijf in Quilpie is 6 maanden.

Calabrië

Zon, heerlijke specialiteiten, dolce vita... wie heeft er niet van gedroomd om naar Italië te verhuizen? Dankzij dit project kun je €28.000 ontvangen om te verhuizen naar Calabrië, in verschillende pittoreske dorpjes! Je moet jonger zijn dan 40 jaar en bereid om een onderneming te beginnen in Italië.

VS

De staat Arkansas biedt $10.000 aan degenen die bereid zijn om voor minstens een jaar naar Arkansas te verhuizen. Een mountainbike of een cultuurabonnement is inbegrepen in dit pakket, dat ideaal is om de omliggende nationale parken te verkennen.

Maar om aan de criteria te voldoen: je moet ouder zijn dan 24 jaar, 2 jaar werkervaring of meer hebben, toestemming hebben om in de Verenigde Staten te werken en binnen zes maanden na de aanvraag kunnen verhuizen.

Zwitserland

Het dorp Albinen in Wallis wil de ontvolking tegengaan door een financiële prikkel te geven om er te gaan wonen. Je kunt tot 20.000 CHF (Zwitserse Franc) (€20.433) per volwassene krijgen en 10.000 CHF per kind (€10.215). Het is de moeite waard om te weten dat je jonger dan 45 jaar moet zijn en bereid om minstens 10 jaar in Albinen te wonen... een hele commitment dus.

Spanje

Veel Spaanse dorpen dreigen uit te sterven door de vergrijzing en de leegloop van het platteland: Ponga, in Asturië, biedt bijvoorbeeld €3.000 aan koppels die daar komen wonen, en nog eens €3.000 per kind dat in het dorp wordt geboren. Andere dorpen bieden goedkope huurprijzen voor nieuwkomers, tot maximaal €225 in Griegos of €100 in A Xesta.

Chili

Deze is iets ingewikkelder, maar nog steeds het overwegen waard. Chili biedt verschillende pakketten aan ondernemers om de economie en innovatie te stimuleren. Afhankelijk van het niveau van je project kun je tussen de $14.000 en $80.000 ontvangen, evenals een visum en steun van mentoren.

Een juridisch probleem melden