VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

  • Home
  • Nieuws
  • Speciale zomertickets voor de treinen in Tsjechië
Boardwalk, Bridge, Building

Deze zomer kan je mega voordelig treinen door Tsjechië 🚂

Ahoy Piraat!

Heb jij nog geen plannen voor deze zomer? Dan hebben wij een hele leuke tip voor jou; lekker treinen door Tsjechië!

Er zijn nu tijdelijk hele voordelige zomertickets voor de trein beschikbaar waarmee je 1 of 2 weken door het land kan treinen. Deze zomerkaartjes kosten slechts €60 (voor 7 dagen) of €84 (voor 14 dagen). Geen geld toch?!

Gepubliceerd door
Tigo·23-6-2023
Delen

Met de trein op reis wordt steeds populairder! Wij snappen wel waarom: je hoeft niet zelf te rijden, je hoeft niet uren van tevoren aanwezig te zijn en je kan lekker veel bagage meenemen zonder klauwen met geld kwijt te zijn.

In Tsjechië denken ze er precies zo over. Daarom hebben we nu een zomerticket geïntroduceerd waarmee je onbeperkt de trein kan pakken door het hele land.

En nog een groot voordeel: het is mega voordelig. Deze zomerkaartjes kosten slechts €60 (voor 7 dagen) of €84 (voor 14 dagen). Je hoeft dan alleen nog zelf naar Tsjechië te reizen (super easy met de trein of met het vliegtuig) en een paar leuke accommodaties te boeken (dit is in Tsjechië vaak ook helemaal niet duur).

Voordelen van de zomertickets:

De prijzen:

Let op: de prijzen zijn in CZK.

Op dit moment is 1390 CZK ongeveer 60 euro en 1990 CZK ongeveer 84 euro. Check hier de huidige wisselkoers.

Bron: ČD-treinen

Boek jouw treinreis naar Tsjechië

Met de trein reis je makkelijk en snel naar onze buurlanden, maar je kan ook heel comfortabel langere reizen met de trein maken. De trein is een duurzaam alternatief en in veel gevallen sneller dan van deur tot deur dan het vliegtuig. Je boekt je tickets voordelig via NS International!

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Check alle aanbiedingen:

Een juridisch probleem melden