VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiƫle cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Impressions and Other Assets/ab6a5f3e-fbec-4231-a977-75aa40ee3638_g2wfiv

Dit is toch wel een hele vette Airbnb in BraziliĆ« šŸ˜Æ

Wil je je even terugtrekken van de drukke stad, of misschien wel een tijdje op afsts

Gepubliceerd door
JulesĀ·8-1-2023
Delen

Casa IgarapƩ

Deze unieke accommodatie bevindt zich in Braziliƫ aan de voet van de Serra de IgarapƩ. Dit is de perfecte plek voor als je je even wil terugtrekken uit de drukke stad, of zelfs wellicht op afstand wil werken.

Deze vijfsterren accommodatie is geschikt voor twee personen en beschikt over een bed, een slaapbank, een tv, een keuken en een badkamer. Verder heb je een wasmachine, vaatwasser en parkeergelegenheid tot je beschikking. Ook is er super snell wifi en een werkplek, dus ideaal als je op afstand wil werken.

Desalniettemin is het panoramische uitzicht adembenemend, zo kan je over de hele vallei kijken. Je kan je wel voorstellen dat de zonsopgang en de zonsondergang hier super indrukwekkend zijn.

Een juridisch probleem melden