VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

  • Home
  • Nieuws
  • Moon World Resorts heeft plannen om mega maan hotels te bouwen
Moon World Resorts Inc.

Dit kan een geweldige ervaring worden! Moon World Resorts heeft plannen om mega maan hotels te bouwen

Piraten, dit nieuwe concept hotel kan zijn waar je op hebt gewacht. Ruimtereizen klinkt geweldig, maar misschien enigszins onmogelijk voor de meeste mensen. DIT project zal je het gevoel geven dat je op de maan bent (zonder zwaartekrachtproblemen, dat wel 😉).

Gepubliceerd door
Unchartered_Waters_Danni·5-10-2022
Delen

MOON is de visie van twee Canadese ondernemers, Michael Henderson en Sandra Matthews. Zij richtten Moon World Resorts op, een Architectural Design and Intellectual Property Licensor.

Binnen de komende 10 jaar willen de oprichters vier volledig geïntegreerde, luxueuze, technologiegedreven, unieke bestemmingen bouwen. Het project zal voldoen aan de hoogste wereldwijde normen van milieubeheer.

De belangrijkste attractie van MOON zal gasten in staat stellen te ervaren hoe het is om op het maanoppervlak te lopen en een uitgestrekte werkende maankolonie te verkennen. Het doel is een betaalbare en volledig authentieke ervaring op het gebied van ruimtetoerisme.

Het plan is om vier Moon Destination Resorts over de hele wereld te bouwen - in Noord-Amerika, Europa, het Midden-Oosten of Noord-Afrika en Azië.

De eerste zou Moon Resorts Las Vegas kunnen zijn, in de vorm van een enorm maanvormig hotel met duizenden kamers, een spa, winkels, restaurants en bars, en een intergalactische nachtclub.

Gasten zullen in maanbuggy's door een maankolonie rijden zoals die ook op de echte maan gebruikt zouden worden!

Bekijk hieronder enkele ontwerpen voor het interieurontwerp:

Dit zou het uiterlijk kunnen zijn van een van de hotelsuites.

Dit is hoe de spa eruit zou kunnen zien.

Dit nachtclub concept ziet er fantastisch uit! Je danst rond een U.F.O.!

Zo zou een van de lounges eruit kunnen zien.

Je kunt zelfs je eigen villa in het complex kopen!

MOON zal boutique "Sky Villas" hebben. Deze luxe eenheden zullen intern worden ondergebracht in de hoofdgebouwen. Er zullen ongeveer 300 eenheden te koop zijn.

Credit: Moon World Resorts Inc.

Een juridisch probleem melden