VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

  • Home
  • Nieuws
  • Een shotje in de morgen is een dag zonder zorgen
Drunk, Flash photography, Furniture

Droombaan: fulltime shotjes drinker gezocht voor de nodige versnaperingen

Ahoy Piraat!

We hebben natuurlijk zelf een geweldige baan, maar vandaag kwamen we toch iets bijzonders tegen! Tippyshot zoekt een nieuwe werknemer die een bijzondere klus te wachten staat...

Gepubliceerd door
Pasmaatje·28-10-2023
Delen

Soms moet je even losgaan en genieten van een shotje Tequila, Sambuca of Vodka. Nooit een goed idee, maar na die derde Jägermeister of Goldstrike maakt het toch niet meer uit. Een feestje barst los en je geniet van de muziek en je doet er gelijk wat dansjes bij.

Altijd leuk, maar nog leuker is het als je hiervan jouw baan kunt maken. Deze baan is niet voor de poes, maar wel voor de kater - want die volgt later.

Ze stellen een aantal belangrijke eisen aan jouw kwaliteiten. Ze zoeken namelijk iemand die gemakkelijk tientallen shots weet de drinken tijdens een avondje stappen. Je hoeft je dan niet druk te maken om je portemonnee die weer leeggeroofd is, want dit is een betaalde baan! Daarnaast moet je natuurlijk 18+ zijn 😉

Solliciteren doe je eenvoudig hier!

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Check alle aanbiedingen:

Een juridisch probleem melden