691318133699338475 airbnb, airbnb, Partner

DROOMHUIS 🤩 Deze Airbnb heeft een zwembad, bowlingbaan, bioscoop & meer

We hebben weer een pareltje van een Airbnb voor jullie gespot! Deze waanzinnige accommodatie heeft een eigen bowlingbaan, een binnenzwembad, een gaming room, een bioscoopje, een pooltafel en nog veel meer.

Dit is sowieso ons droomhuis!

Gepubliceerd door
Tigo·24-11-2022
Delen

Droomhuis in de US

Dit nederige stulpje ligt helaas niet bepaald om de hoek... Dit droomhuis ligt op een schitterende plek in Tennessee in de US en wat ons betreft, is dit huis alleen al reden genoeg om een tripje naar de US te plannen. Je kan hier met maximaal 12 personen verblijven, perfect voor de hele familie of voor je hele vriendengroep!

Naast de geweldige faciliteiten heb je hier ook een groot buitenterras aan het meer met een BBQ en fantastisch uitzicht op de bergen. Je kan hier in de omgeving heel mooi wandelen in de vallei, in de bergen of naar een waterval.

Verder is het zwembad heerlijk verwarmd, heb je een grote woonkamer, een open keuken, een game room met een Nintendo Switch en een Xbox One, een "geheime" kinderkamer, een jukebox, een bioscoop met heerlijke lounge stoelen en 6 slaapkamers met elk een eigen badkamer.

En wat kost een verblijf in dit huis nou precies? Niet schrikken, maar het het is niet bepaald goedkoop. Deze Airbnb kost ongeveer €1036 per nacht, maar dan komen er nog allerlei fees bovenop. Als je hier dus met 12 personen verblijft, ben je ongeveer €140 per persoon per nacht. Je krijgt er dan wel een onvergetelijk verblijf voor terug!

Dus trommel je vriendengroep/familie op en haal ze over!

Let's go to Tennessee!