VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiƫle cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

transavia

Duizenden passagiers getroffen door tekort aan vliegtuigen bij Transavia

Ahoy Piraat!

Soms zit het mee en soms zit het tegen. Door meerdere oorzaken heeft Transavia problemen met de beschikbaarheid van een aantal vliegtuigen in hun vloot. Dit heeft echter gevolgen voor ongeveer 50,000 reizigers die een ticket hebben geboekt bij Transavia.

Gepubliceerd door
PasmaatjeĀ·15-4-2023
Delen

Niet voor iedereen, want dit betreft slechts een klein deel van hun vloot. Er zijn twee vliegtuigen die aan de grond moeten blijven vanwege bureaucratische redenen. Omdat de papieren niet in orde zijn, kost het tijd om dit goed te regelen. Twee andere vliegtuigen blijven aan de grond doordat ze toe zijn aan een onderhoudsbeurt.

Nogal pech voor Transavia, maar zeker voor de reizigers. Naar schatting gaat het om ongeveer 50.000 mensen. Ze zouden op 4 april zijn geĆÆnformeerd.Het is belangrijk om te weten dat iedereen wiens vlucht gewijzigd of geannuleerd is recht heeft op volledige compensatie.

Volgens Transavia kunnen de meeste vluchten omgeboekt worden. Dit geldt voor ongeveer 85% van de gevallen. Voor de overige gevallen is de vlucht helaas geannuleerd.

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen šŸ‘‡šŸ»

Check alle aanbiedingen:

Een juridisch probleem melden