VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

  • Home
  • Nieuws
  • EasyJet gaat deze winter vanaf Amsterdam naar Lapland en Jordaniē vliegen ✈️
easyJet

EasyJet vliegt naar twee nieuwe bestemmingen

Ahoy Piraat!

We hebben vandaag leuk nieuws voor je! EasyJet gaat deze winter naar meer bestemmingen reizen. Er worden twee prachtige steden toegevoegd aan het assortiment. In de winter gaat EasyJet vliegen vanaf Amsterdam naar Rovaniemi in Lapland en Aqaba in Jordanië.

Gepubliceerd door
Pasmaatje·20-7-2023
Delen

Rovaniemi is een heerlijke bestemming voor de winterperiode. Bezoek de woonplaats van de kerstman, ga een huskytocht beleven of spot het noorderlicht. EasyJet vliegt 1x per week heen en weer vanaf Amsterdam naar Rovaniemi gedurende half december t/m half januari.

Voorbeelddata: 4 t/m 11 januari (Amsterdam - Rovaniemi)

Meer data:

Aqaba is juist een zomerse bestemming, waar je een aantal fijne stranden kunt vinden. Hier kan je zelfs in januari duiken en prachtige koraalriffen aanschouwen. Ga een nachtje spenderen in de Wadi Rum woestijn of bezoek Petra, één van de zeven wereldwonderen. EasyJet vliegt 2x per week heen en weer vanaf Amsterdam naar Aqaba gedurende november t/m maart.

Voorbeelddata: 24 feb t/m 2 mrt (Amsterdam - Aqaba)

Meer data:

Een juridisch probleem melden