VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

  • Home
  • Nieuws
  • Een bijzondere oplossing tegen de drukte op Schiphol
Delay airport

Een bijzondere oplossing tegen de drukte op Schiphol

Dit noemen we nou nog eens meedenken! 😍💪

Gepubliceerd door
Jules·13-7-2022
Delen

Icelandair stuurt eigen bagagelossers mee

De chaos op Schiphol is niets nieuws meer; ellenlange wachtrijen door vakantiedrukte en met name door het personeelstekort. Sommige luchtvaartmaatschappijen beslissen zelf om uit te wijken naar andere luchthavens.

De IJslandse luchtvaartmaatschappij Icelandair vliegt twee keer per dag vanaf Reykjavik naar Amsterdam en wil de vertragingen zoveel mogelijk tegengaan en stuurt daarom personeel mee op de vluchten. Hoe top is dat?

Het personeel werd de afgelopen dagen al meerdere keren meegestuurd en dit zal de aankomende dagen ook zeker aanhouden. Aan het einde van de week zal Icelandair een beslissing maken om dit blijvend te doen. Toch waarschuwen ze hun reizigers nog wel voor eventuele vertragingen.

Een juridisch probleem melden