VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Impressions and Other Assets/haai_i8sfqf

Een echte Haai-Light 🦈

In Oxford, Engeland, kun je verblijven in een iconisch haaienhuis I Met maximaal 12 personen

Gepubliceerd door
Marc·19-9-2023
Delen

A-Haai Piraten 🦈Oké slechte grap. Maar hier heb je echt een zeldzame plek om te verblijven. Een echte Haai-light, niet waar? 😂

In Oxford in Engeland staat een huis met een enorm haaienbeeld in het dak. De betekenis van deze kunstinstallatie is twijfelachtig, maar daarom niet minder bijzonder. Dus als je altijd al in een huis met een grote witte haai op het dak hebt willen slapen, heb je hier de mogelijkheid.

Het is geschikt voor maximaal 12 personen in 4 slaapkamers, waarvan er 3 een eigen badkamer hebben.

Maar waarom zit er een haai in het dak? Het is het beste om het zelf uit te zoeken. In ieder geval moet de haai nu het culturele herkenningspunt van de stad worden genoemd, Hoewel de stad jarenlang probeerde hem te laten vertrekken. Het bestaan van de haai is dus een haailoze puinhoop (Sorry, kon het niet laten 🤣).

Haai-Ho, Piraten, Haai-Ho.

Een juridisch probleem melden