VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Impressions and Other Assets/IMG_9010_rl58jv

Een sex-thema restaurant is opgekomen in Londen 🍆🍑

Mateys, het eerste Londense seksrestaurant is geopend... we hebben het over wafels in de vorm van een penis, expliciete cocktails en een serieus steamy decor.

Gepubliceerd door
Caitlin Moore·25-8-2022
Delen

Piraten, we weten allemaal dat Londen veel bars en restaurants te bieden heeft, maar zoiets als dit hebben we nog niet eerder gezien. Als je op zoek bent naar een unieke ervaring in Londen, hebben we het misschien gevonden.

Naked Soho opende onlangs zijn deuren en werd Londen's eerste sex-thema restaurant.

Het decor viert het menselijk lichaam, seksualiteit en kunst, en zal zeker een geweldige insta-spot worden.

Er is een volledig menu met themacocktails zoals 'Goddess of Sex', 'No Pain, No Gain' en 'Nipple Clamps', plus een heleboel ondeugende hapjes zoals piemelwafels en -vleeswarenplankjes.

De binnenkant van het restaurant is zo gewaagd dat ze een scherm moesten ophangen.

Gaat jouw volgende brunch naar Naked Soho?

Een juridisch probleem melden